Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.765
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.765
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

FTX Mahkeme Raporları, Ciddi Zararları Ortaya Koydu

Mahkeme dosyasına göre, FTX ve bünyesinde yer alan diğer şirketler yaklaşık 3 buçuk milyar dolarlık bir devreden zarar ile karşı karşıya kaldı.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olarak tabir edilen FTX, sıkıntılı süreçler yaşıyor. Popüler borsanın iflası, hukuksal süreçleri de beraberinde getirdi. Mahkemeler, FTX olaylarını derinlemesine inceliyor. Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunan kripto borsası, zarar ve varlık durumlarını ortaya döktü. Mahkeme kayıtlarına alınan veriler arasında, şirketin zarar bilançosu dikkat çekti. Ortaya atılan iddialar arasında, şirketin daha önce iflas ettiği ve bunu gizlemeye çalıştığı yer aldı. Mahkeme raporları, şirketin geçtiğimiz yıldan devreden 3.7 milyar dolarlık bir zarara sahip olduğunu belirtti.

FTX, Milyar Dolarlık Bir Zarara Sahip

Milyar dolarlık çöküşün mimarı G, mahkeme raporlarına girmeye başladı. Bir rapora göre, borsa ve alt şirketleri vergi beyannamelerinde işletme zararı gösterdi. Bu beyannamelere göre şirket, toplu olarak en az 3.7 milyar dolarlık bir devreden federal net işletme zararına sahip.

Ayrıca raporları tutan danışmanlık firması, kripto şirketinin tarihsel olarak güvenilir defterler tutmadığını açıkladı. Firmaya göre, kayıtlar arasında tutarsızlıklar yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir