Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.235
% 5.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.235
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

FTX iflası: Alacaklılara Ödemeler Yıl Sonunda Yapılacak

FTX’nin iflas masası, FTX Digital’in Bahamalar’daki Ortak Resmi Tasfiye Memurları toplantısının notlarına göre, 2024 yılının sonuna kadar müşterilere ödeme yapmayı hedefliyor.

FTX’nin iflası, FTX’nin muhasebesinin “umutsuzca karışmış” doğası nedeniyle Bahamalar’daki FTX Digital’in resmi tasfiye süreci ile ABD’nin Delaware mahkemesinde yargılanan Bölüm 11 iflası olmak üzere paralel olarak işleyen iki ayrı süreçten oluşmakta. Ancak, mal varlığının her iki tarafı da alacaklıların taleplerini her iki varlık birimine sunabileceği ve hiçbir alacaklının hak ettiklerinden daha az değer almayacağı şekilde birlikte çalışmayı kabul etti.

Bu amaçla, hem Bölüm 11 Borçluları hem de Ortak Resmi Tasfiye Memurları, “2024 yılının sonuna kadar kabul edilen talepleri olan ve tatmin edici KYC belgelerine sahip olan alacaklılara ilk ara dağıtımı yapma ortak hedefine sahiptir,” ifadelerini belirtti.

Alacaklılar, Mart ayında portalın açılmasından bu yana FTX’nin talep portalına taleplerini sunabilmekte. Alacaklıların iki iflas sürecinden birini seçerek ve bir talepte bulunarak mevcut son tarih 15 Mayıs olarak belirledi. Ancak toplantıya göre, son gelişmeler doğrultusunda bu tarihin “en az Haziran 2024’e kadar uzatılması beklenmekte.”

Bahamalar’daki talepler, Bölüm 11 talepleri gibi, iflas başvurusunun tarihi olan 11 Kasım 2022 tarihine göre değerlendirilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir