Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.182
% 1.65
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.182
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

FTX, Grayscale Varlıklarının Satışı İçin Onay Aldı!

FTX, Varlık Satışı, Grayscale

Kripto borsası FTX, Grayscale’in büyük varlıklarını satışa çıkarmak için mahkemeden onay aldı ve 744 milyon dolarlık işlem başlatıldı.

Kripto borsası FTX, varlık yöneticisi Grayscale’in 744 milyon dolar değerindeki varlıklarını satışa çıkarmak için mahkemeden onay aldı. Bloomberg tarafından paylaşılan son dakika gelişmesine göre, FTX’in elinde bulunan Grayscale varlıklarının içinde 597 milyon dolarlık Bitcoin ürünü GBTC, 87 milyon dolarlık Ethereum ürünü ETHE, 53 milyon dolarlık çeşitli kripto paraları içeren BITW ve diğer ürünler bulunuyordu.

Bu büyük satış haberine rağmen, özellikle Bitcoin ürününde yaşanan satışın etkisiyle BTC fiyatı kısa vadeli olarak 37.600 dolara kadar geriledi. Ancak genel olarak, FTX’in satış onayı BTC fiyatını ciddi derecede etkilemedi.

Mahkeme belgelerine göre, FTX, varlıkları değerlerini maksimize edecek ve piyasada fiyat oynaklığına sebep vermeyecek şekilde dikkatlice satacak. Batık şirket FTX’in yeni yönetimi, kripto para varlıklarında 3.4 milyar doları aşan bir kurtarma başarısı elde etti ve toplamda 7 milyar dolarlık değeri korudu.

Bu gelişmelerle birlikte, kripto para piyasası FTX’in Grayscale varlıklarıyla ilgili satış sürecini yakından takip ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir