Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.985
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.985
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Yeni Futures Turnuvası Düzenliyor!

Binance Futures, Turnuva, Vadeli İşlemler

Kripto Para Borsası Binance, Futures (Vadeli İşlemler) kullanıcıları için geçtiğimiz aylarda düzenlediği turnuvayı bir kez daha düzenliyor.

Binance, vadeli işlemler tutkunları için heyecan verici bir fırsat sunuyor. 2 Milyon USDT’ye varan ödül havuzu, kullanıcılara vadeli işlemler alım satımı yaparak çeşitli ödüller kazanma imkanı tanıyor.

27 Kasım – 25 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak turnuva standart ve VIP 1-6 seviyelerindeki kullanıcılara açık olacak. Etkinliğe katılmak için ilk yapmanız gerek bir Binance Futures hesabı açmak.

Binance Futures (Vadeli İşlemler) %10 İndirimli Kayıt Yapmak İçin Tıkla

Katılım için Binance Vadeli İşlemler hesabınıza giriş yapmanız ve promosyon sayfasından turnuvaya kaydolmanız gerekmektedir. İlgili sayfaya bu link üzerinde ulaşabilirsiniz.

Binance Turnuva kapsamında 5 farklı etkinlik sunuyor. İşte etkinlikler hakkında detaylar.

Etkinlik A: Erken Katılım Yarışması (27 Kasım – 4 Aralık)

Erken Katılım Yarışması ile başlayan turnuvada kullanıcılar, belirlenen görevleri tamamlayarak 35.000 USDT’lik ödül havuzundan pay alabilirler.

Etkinlik B: Ekip Yarışması (4 Aralık – 25 Aralık)

Ekip Yarışması, COIN-M veya USDⓈ-M sözleşmelerinde alım satım yaparak en iyi Kâr ve Zarar performansını gösteren ekiplere ödüller sunuyor. Toplam ödül havuzu 1.250.000 USDT’ye ulaşıyor.

Önemli Uyarı! Coin Mühendisi olarak bizlerin bu turnuvada herhangi bir takımı bulunmuyor. Sahte takımlara itibar etmeyin.

Etkinlik C: Copy Trading Yarışması (4 Aralık – 25 Aralık)

Copy Trading Yarışması, lider yatırımcı olma veya haftanın en başarılı lider yatırımcısını tahmin etme şansı veriyor. Haftalık ödül havuzu 350.000 USDT olarak belirlendi.

Etkinlik D: Botların Savaşı (4 Aralık – 25 Aralık)

Katılımcılar, Vadeli İşlemler Grid Alım Satım Botu oluşturarak 200.000 USDT’ye varan ödüllerden pay almak için yarışacaklar. Botların ROI’sine göre sıralanacak ve en iyi performansı gösterenler ödüller kazanacak.

Etkinlik E: Hoş Geldiniz Ödülleri (27 Kasım – 25 Aralık)

Yeni vadeli işlemler kullanıcıları, ilk kez vadeli işlemler alım satımı yaparak 1 BNB ve 200.000 USDT’ye varan ödüllerden pay alabilirler.

Etkinlik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Hala Binance hesabınız yoksa hemen kayıt ol komisyon indiriminden kurtul! Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir