Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.252
% 4.18
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.252
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

FOMC TOPLANTI TUTANAKLARI AÇIKLANDI !

Fomc

Bitcoin fiyatının, FOMC/FED gibi büyük ekonomik gelişmeler neticesinde etkinlediğini tüm kripto piyasası olarak uzun süredir kabullenmiş durumdayız.

FOMC tutanakları mevcut ve sonraki Fed toplantısına dair bazı detaylar/tahminler içerdiği için yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Fed Başkanı 1 Şubat tarihinde dezenflasyonist sürecin başladığını resmen ilan etmişti. Ardından düşüş hızı yavaşlayan enflasyon ve güçlü duruş sergileyen istihdam sebebiyle risk piyasalarıyla beraber Bitcoin’de bundan nasibini alarak,baskılar sonucu 24.000 doların altına düştü.

Fomc

AÇIKLANAN FOMC TUTANAKLARI VE DETAYLAR

  • Birkaç katılımcı faizlerin 50 baz puan artırılmasını destekledi.
  • Tüm katılımcılar Fed’in enflasyon hedeflerine ulaşması için daha fazla faiz artırımı gerektiği konusunda hemfikir.
  • Çin ekonomisinin tekrar açılması ve Ukranya’daki savaş riskleri arttırıyor görüşü yaygın.
  • Bazı katılımcılar 2023 yılında resesyon görünümünün yüksek olduğunu belirttiler.
  • Katılımcılar ekonomi, istihdam piyasası ve enflasyon görünümlerine ilişkin belirsizliğin ‘yüksek’ olduğunu söyledi. Tüm katılımcılar mevcut plan kapsamında Fed bilançosunun daha da küçültülmesini destekledi.
  • Katılımcılar son üç ayda enflasyonun gevşediğini ancak daha fazla ilerleme görmeleri gerektiğini belirtti. Katılımcılar sıkı istihdam piyasasının devam etmesinin enflasyon üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturacağını belirtti.

Karar neticesinde Bitcoin’de takip ettiğimiz seviyeler 24.250$ ve 23.500$ ‘dir.

24.250$ aşılırsa üst GAP bölgesi 26.000$’lara doğru hareket 23.500$ altında ise 20.000$ bölgesindeki GAP bölgesinin kapanmasını bekliyoruz.

FOMC Tutanaklarının açıklanması anında açtığımız ve birlikte tutanakları yorumladığımız canlı yayınımızın tekrarını Paramuhendisi Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin İçin Kritik Seviyeler !

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version