Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.652
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.652
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

PayPal, Chaos Labs İçin Finansman Sağlıyor

PayPal Chaos Labs

PayPal ve Galaxy, blok zincirleri ve protokolleri güvence altına almak için New York merkezli bir bulut platformu olan Chaos Labs firmasına 20 milyon dolarlık tohum finansmanı sağlamak için bir araya geldi.

PayPal tarafından yapılan bu yatırım, otomatik bir risk yönetimi platformuna sahip olan Chaos Labs firmasının, kripto protokollerini dış istismarlara ve risklere karşı korumasına yardımcı olacak. Ayrıca platform, ajan ve senaryo tabanlı simülasyonlar sunarak protokolleri ekonomik güvenlik açıklarına ve piyasa manipülasyonu olaylarına karşı güvence altına almaya yardımcı oluyor.

Finansman turuna Coinbase Ventures, Polygon, Avalanche, OpenSea UniSwap ve Balaji Srinivasan gibi önemli kuruluşlar ve melek yatırımcılar da katılmakta.

Chaos Labs kurucusu ve CEO’su Omer Goldberg, merkezi olmayan finans (DeFi) ekosistemlerine hitap etmek için finansal risk yönetiminin yükseltilmesi gerektiğini söyledi.  Ayrıca CEO her DeFi protokolünün, ekonomik sistemlerinin bilgisayar korsanlarına ve beklenmedik dalgalanmalara karşı güvenli olduğunu doğrulamak ve onaylamak için düzenli olarak sağlam risk testleri yapması gerektiğine inandıklarını belirtti.

Şirket, Bitcoin, Ether, Litecoin ve Bitcoin Cash dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerinde toplam 604 milyon dolar tuttuğunu açıkladı. Ayrıca PayPal’ın kripto para birimlerine yatırım yapması, finans dünyasında büyük bir değişimin işareti olarak görülmekte.

Chaos Labs’in resmi web sitesinde, risk paketinin optimize edilmiş risk ve sermaye verimliliği, kolaylaştırılmış risk değerlendirmeleri ve kolaylaştırılmış risk değerlendirmeleri yoluyla DeFi protokollerini korumaya yardımcı olabileceği belirtilmekte.

PayPal ve Galaxy’nin yaptığı yatırım, Chaos Labs’in zincir içi risk optimizasyonunu daha da otomatikleştirmesine yardımcı olacak ve blok zincirleri ve protokolleri güvence altına almak için DeFi ekosistemine daha fazla güvenlik sağlaması muhtemel.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir