Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.369
% 4.22
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.369
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Fiefverse (FIEF) Coin’de Büyük Yükseliş

Fiefverse

Fiefverse üzerinde yer alan merkezi olmayan uygulamalardan oluşan Fief Protocol (FIEF Coin), son 7 günde fiyat artışı yaşadı.

Günümüzde NFT’lere ve oyunlara ilgi artarken kendini bu alanda kanıtlamaya çalışan Fief Protocol, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Proje, son günlerde yapılan çalışmaları sosyal medya hesaplarından duyurarak coin fiyatında ciddi bir yükselişe sebep oldu.

FIEF Coin’in Yükselişinin Sebebi ne?

Coingecko verilerine baktığımızda FIEF Coin’de son 24 saatte %30 yükseliş yakalarken son 30 gün içerisinde %850 yükseliş yaşadı. Fief Coin’de yaşanan bu büyük yükselişin sebeplerinden ilki, kendi uygulamaları içerisinde FIEF Coin cinsinden 1 milyon dolar değerinde tokenin kilitleneceğinin duyurulması oldu.

Yükselişin sebeplerinden bir diğer haber ise yakın zamanda çıkartılacak otomatik savaş oyunu olan Glarbageddon oyununu Arbitrum ağı üzerinde geliştirileceğinin duyurulması oldu. Gelen haberlerle beraber fiyattaki hareketlilik yaşanmış gelen büyük yükselişin ardından coin fiyatında büyük oranda düşüş yaşandı

FIEF Coin, sınırsız olasılıklarla dolu voksel bir dünya olan Fiefverse’in üzerinde yer alan merkezi olmayan uygulamalardan oluşan bir protokoldür. Fief Protocol, NFT ekosisteminde kullanıcılara oyun içi öğeler için fayda ve likiditenin kilidini açarken, Fiefverse bu dapps için sürdürülebilir bir verim kaynağı oluşturmak için katılım ve işlem faaliyetlerini yönlendirmektedir.

Hem FIEF Protokolü hem de Fiefverse, oyun içi varlıkları satın almak, dapps’e erişmek ve ödül sonuçlarını geliştirmek için kullanılabilecek zincir dışı bir para birimi olan Etki Puanları etrafında inşa edilmiştir.

Uyarı: Bu gibi durumlarda alacağınız yatırım kararları tamamen size aittir. Yukarıdaki örnekte olduğu gibi kripto para piyasasında her gün yüzlerce coin de Pump/Dump olayları gerçekleşmektedir. Pump ve Dump işlemlerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir