Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.785
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.785
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Fetch.AI (FET) Coin %30 Değer Kazandı

Fetch.AI

Yapay zeka (AI) tabanlı tokenlar, OpenAI’nin devrim niteliğindeki metin-video dönüştürücü Sora ‘sının lansmanının ardından hafta sonunda yükselişe geçti. CoinGecko verilerine göre, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü yapay zeka ile ilgili tokenlar ortalama %7.7’lik etkileyici bir artış yaşadı. Ocean Protocol’ün OCEAN ve Fetch.AI’nin FET tokenları, bu artışta öne çıkan isimler oldu ve iki haneli yükselişler kaydetti. Bu trend ne kadar devam edecek?

Fetch.AI %30 Artış Gösterdi

OpenAI’nin Sora’sının lansmanının ardından Fetch.AI, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü %30’luk bir artışla yapay zeka tabanlı kripto para birimlerinin lideri haline geldi. Bu artış, yapay zeka tabanlı kripto para birimlerinde daha geniş bir toparlanmanın öncüsü oldu. Fetch.AI, 19 Şubat 2024 itibariyle 771,5 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük 94. kripto para birimi konumunu koruyor. CoinMarketCap verileri, tokenin piyasa değerine Sora duyurusundan sonra günlük 10 milyon dolar eklediğini gösteriyor.

Deutsche Telekom İşbirliği

Fetch.AI’nin ivmesini artıran bir diğer önemli faktör ise Deutsche Telekom’un Fetch.ai Foundation ile ortaklık duyurusu oldu. Bu, telekom devinin vakfın ilk kurumsal işbirlikçi olmasını sağladı. Fetch ağına en son yapay zeka ve Web3 teknolojilerini entegre etmeye odaklanan Foundation ekibi, çeşitli kullanıcı topluluklarına erişilebilir, kapsayıcı ve açık bir platform oluşturmayı öncelik ediyor.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir