Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.074
% 3.76
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.074
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Fed toplantısı S&P 500 için kritik öneme sahip – Morgan Stanley

Morgan Stanley’in ABD Borsası Baş Stratejisti ve Baş Yatırım Sorumlusu (CIO), S&P 500 endeksinin ralliyi 4.150’ye kadar uzatabileceği yönündeki çağrısını yineledi.

Müşterilere gönderdiği bir notta endeksin, yakın-orta vadeli EPS (hisse başına kazanç) tahminleri “anlamlı bir şekilde düşene” kadar destek görmesinin muhtemel olduğunu söyledi. Ancak ayı rallisi, hisse senetleri için “kritik” olan bu haftaki Fed toplantısına da bağlı.

CIO, “Bizim beklentimiz hâlâ rallinin 4.000-4.150’ye ulaşması yönünde ve üst sınır olacağı yönüne eğiliyoruz. Ancak zayıf fiyat hareketi karşısında duygusuz kalacağız ve 3.700’ü takip eden stop loss olarak kullanacağız.” dedi.

Stratejist, S&P bileşenlerinin yarısından fazlasının 100 DMA’nın (Günlük Hareketli Ortalama) üzerinde işlem görmesiyle genişliğin iyileştiğini belirtti. Ayrıca S&P 500’ün, “beklediklerinden bile daha kötü” üçüncü çeyrek raporu paylaşan birkaç büyük teknoloji hissesine rağmen hâlâ yükselmeyi başarması konusunda da olumlu.

“Piyasa liderleri (Apple hariç) son yılların en kötü haftalarından birini geçirmesine rağmen kazançlardaki büyük kayıplar, S&P 500 ve hatta Nasdaq için olumsuz fiyat performansına dönüşmedi. Bu durum ayıları hayal kırıklığına uğrattı ve geçen haftaki hareket belki de en acı verici olanıydı; favori Amazon (NASDAQ:AMZN) neredeyse %9 düşerken daha az satın alınan Apple (NASDAQ:AAPL) benzer miktarda yükseldi.”

S&P 500 Pazartesi günü açılış öncesinde neredeyse %0,5 düşüş yaşadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir