Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Fed Kararı Sonrası Bitcoin’de Neler Oldu?

Bitcoin

Dün akşam saatlerinde açıklanan Fed faiz kararı, piyasayı şaşırtmadan beklenen karar oldu. Fed faizleri sabit bıraktı ve başkan Jerome Powell faiz kararının ardından açıklamalarda bulundu. Bitcoin‘in faiz kararı ardından 68 bin dolara kadar yükseldi. Bitcoin’deki yön ne olacak? Bitcoin’de bizi hangi senaryo bekliyor?

Bitcoin’in Fiyat Analizi:

Kripto para sektörü düzeltme dönemindeyken, Fed’in faiz kararı yön belirleyici unsurlardan biri olarak karşımıza çıkıyordu. Bununla birlikte Fed beklendiği gibi faizleri 5-5,25 aralığında sabit bıraktı. Bununla birlikte Bitcoin’deki tepki ise yükseliş oldu. Bitcoin kararın açıklanmasının ardından dün gece 68 bin dolara kadar yükseldi.

Bitcoin’in Fed faiz kararıne verdiği tepki piyasa için olumlu bir görünüm çizdi. BTC, 68 bin dolar seviyelerinden gece kapanışı yaparken şu anda ise 67 bin seviyelerinden işlem görmekte. Bitcoin’deki destek seviyesi 65 bin dolarlarda gözükürken direnç seviyesi ise 68700 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Fed başkanı Jerome Powell akşam yaptığı açıklamalarda faizlerin zirvesine gelindiğini daha fazla faiz artışına gidilmeyeceğini açıkladı. Bununla birlikte Fed’in hedeflerinden uzak olduğunu ancak verilerin cesaret verdiğini de ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir