Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.068
% 2.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.068
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Arthur Hayes’den Bitcoin Yorumu!

Arthur Hayes'den Bitcoin Yorumu!

BitMEX borsasının kurucularından olan ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Arthur Hayes, boğa sezonunun başlangıç seviyelerinde olduğunu söyledi.

Bitcoin Hedefi 1 Milyon Dolar

Yazdığı yazılarla, katıldığı programlarla ve yaptığı analizlerle isminden sık sık söz edilen, kripto para borsası BitMEX’in kurucularından olan, sonrasında şirketten istifa eden Arthur Hayes, yaptığı açıklamada, kripto para piyasasının boğa sezonunun henüz başlarında olduğunu ve Bitcoin‘in 1 milyon dolara kadar çıkabileceğini paylaştı.

Söylediği fiyat hedefi doğrultusunda ABD seçimlerini ve enflasyonist ortamı işaret eden Hayes, insanların bu seviyeleri gerçekçi bulmamasını da anlayamadığını ekledi.

2009 yılından bu yana ABD ekonomisinin Covid-19 salgını dışında sürekli büyüdüğünü, gerçek getirilerin küresel finans krizinden itibaren hep ekside olduğunu ve yatırımcıların alternatif yatırım araçlarına yöneldiğini ve bu sebeple yeni değil, uzun yıllardır yatırımcıların Bitcoin’e yönelmekte olduğunu açıklamalarına ekledi.

Bitcoin spot ETF’lerin onaylanmasıyla birlikte kriptonun geleneksel sistemin içine girdiğini ve artık geleneksel yatırımcıların da Bitcoin’e pozitif yaklaştığını söyledi.

İnsanların hayal edemediğini belirten Hayes, ABD seçimlerinin büyük bir para akışı getireceğini ve Bitcoin’in boğa sezonunda 1 milyon dolara çıkmasının mantıksız olmadığını belirtti.

Yapay Zekada Artış Bekliyor

Programın sonlarında yapay zeka coin’lerinde artış beklediğini açıklayan Hayes, boğa sezonunda artış beklediği coin’ler arasında Filecoin ve Pendle olduğunu dile getirdi.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

OKX, Avrupa’da USDT İşlem Çiftlerini Kaldırıyor!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir