Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.955
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.955
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Fasset, Dubai’de Faaliyet Gösterme İzni Aldı!

Fasset

Fasset, Dubai’de Faaliyet Gösterme Yetkisi Kazandı ve Lisansını Tamamladı.

Dijital varlık yatırım platformu Fasset, Dubai’de faaliyet gösterme yetkisi elde ederek kurumsal yatırımcılara, nitelikli yatırımcılara ve perakende yatırımcılara hizmet sunma kapasitesine sahip oldu. Dubai’nin resmi kayıtlarına göre, Fasset, Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) olarak faaliyet göstermek üzere lisans aldı ve bu sayede kurumsal, nitelikli ve perakende yatırımcılara hizmet verebilecek.

Lisans süreci, geçici izin, hazırlık ruhsatı ve işletme ruhsatı olmak üzere üç aşamadan oluşuyor. Fasset FZE, Dubai’nin Sanal Varlık Düzenleme Otoritesi (VARA) ile yakın işbirliği içinde çalışarak bu süreci başarıyla tamamladı. Artık broker-satıcı hizmetleri sunacak ve tokenize edilmiş tahviller ile hisse senetlerini sunabilecek bir konumda bulunuyor.

Fasset

2020 yılında Fasset, Körfez Bölgesi’nde altı ülkede kullanıcılara ücretsiz işlem yapma sözü vermiş ve Ethereum blok zinciri üzerine kurulu dünyanın ilk işletim sistemini başlatmıştı. Bu süre zarfında, geniş bir müşteri kitlesi için gerçek dünya kullanım senaryolarına odaklanarak uyumlu havale koridorları oluşturmak ve sürdürülebilir finansmana odaklanmak gibi hedeflere odaklandı. Avrupa Birliği’nde faaliyet göstermek için gerekli lisansları ve yetkileri elde etti ve Ağustos ayında Endonezya’da Mastercard ile ortaklık kurarak faaliyete geçti.

Fasset CEO’su Mohammad Raafi Hossain, “VARA onayı, dünya genelindeki önemli bölgeleri, özellikle Endonezya, Malezya, Bangladeş, Pakistan ve Türkiye gibi yerleri birbirine bağlayan küresel lisans portföyümüzde kritik bir bağlantıdır” şeklinde konuştu.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir