Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.632
% 2.20
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.632
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, BUSD Desteğini Sonlandırıyor!

binance busd desteğini sonlandıracak mı

Binance, kullanıcılarına sağlamış olduğu BUSD desteğini 15 Aralık tarihinde tamamen sona erdireceğini duyurdu.


Binance, BUSD stablecoin’e olan desteklerini 15 Aralık’ta sonlandırma kararı aldı. Borsa, coin’in çıkartılmasını sağlayan Paxos’un Şubat ayındaki basım durdurma kararının ardından bu desteği “kademeli olarak” çekeceğini duyurdu.

Çarşamba günü yayınlanan bir blog yazısında, Binance, kullanıcıların BUSD’lerini Şubat 2024’e kadar kullanabileceğini belirtti. Ancak, 31 Aralık’ta para çekme işlemlerini durduracaklarını ve kalan BUSD bakiyelerinin otomatik olarak FD121 Ltd. tarafından çıkarılan FDUSD’ye dönüştürüleceğini ifade etti.

Binance’in stablecoin’i, New York Finansal Hizmetler Departmanı’nın (NYDFS) Paxos’a coin ihraç etmeyi durdurma emri sonrasında Şubat ayında düzenleyici incelemeye tabi tutulmuştu.

Kısa bir süre sonra Binance, ABD’de kayıtsız kripto türev ürünleri sunduğu ve federal yasaları ihlal ettiği iddiasıyla Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından dava edildi. BUSD’nin 24 saatlik işlem hacmi CoinMarketCap verilerine göre 400 milyon doların biraz altında, Ağustos ayında ise bu rakam 900 milyon dolar civarındaydı.

Bu gelişmelerle birlikte, Binance’in BUSD stablecoin’i üzerindeki desteğini azaltma kararı kripto para piyasalarında dikkat çekerken, kullanıcılarının BUSD’lerini Şubat 2024’e kadar kullanabilme imkanı sağlanmış durumda.

Ayrıca 31 Aralık’ta gerçekleşecek olan para çekme işlemlerinin durdurulması ve kalan BUSD bakiyelerinin FDUSD’ye otomatik dönüştürülmesi, Binance kullanıcılarını etkileyen önemli bir değişiklik olarak önümüze çıkıyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir