Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.959
% 2.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.959
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Poloniex, Para Yatırma ve Çekme İşlemlerini Başlatma Kararı Aldı

poloniex hack para yatırma çekme işlemleri

Poloniex, Justin Sun’ın Tron blok zincirinin kripto para birimi olan TRX ile 30 Kasım’da para yatırma işlemlerine yeniden başlayacağını açıkladı.


Poloniex kripto para borsası, 10 Kasım’da meydana gelen 100 milyon dolarlık saldırının ardından, kullanıcı fonlarının güvenliğini önceliklendirmek amacıyla para çekme ve yatırma işlemlerini kademeli olarak yeniden başlatma kararı aldı.

29 Kasım’da Poloniex, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, para yatırma ve çekme hizmetlerini 30 Kasım’da saat 2:00’de (UTC) aşamalı olarak başlatacağını duyurdu. Borsa, özellikle ilk aşamada para yatırma ve çekme işlemlerini aktifleştirecek ve sonrasında Bitcoin ve diğer kripto paraları önümüzdeki iki hafta içinde kullanıma sunacak.

Poloniex ayrıca, yakın gelecekte kullanıma sunulacak yeni listeler için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, kullanıcıların güncellenmiş para yatırma adreslerini kullanmalarını ve bu adımları takip etmemeleri durumunda fonların hesaplarına geçmeyeceği konusunda uyarıda bulundu. Borsa, bu konuda olası rahatsızlıklar için özür dilerken, kullanıcıların anlayışını takdir ettiğini ifade etti.

Aynı duyuruda, Poloniex, platformda varlıkları bulunan kullanıcılara yönelik bir airdrop planı olduğunu açıkladı. HTX DAO ile işbirliği içinde geliştirilen airdrop kampanyasının Aralık ayında başlaması ve varlık bakiyesi hesaplamasının 1 Aralık’ta gerçekleşmesi planlanıyor. Tron’un kurucusu Justin Sun, airdrop planını daha önce 24 Kasım’da duyurmuştu.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir