Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.715
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.715
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Fantom Vakfı, Güvenlik İçin Stake Gereksinimini Büyük Ölçüde Azalttı

fantom spiritswap multichain

Fantom Vakfı, altı aylık sürenin ardından yaptığı yönetim oylaması sonucunda, popüler katman 1 blok zinciri Fantom’da önemli bir güvenlik güncellemesi duyurdu. Doğrulayıcıların kendi kendine stake etme gereksinimini %90 oranında azaltan değişiklik, ağı daha erişilebilir kılarak Fantom’un güvenliğini artırmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir: SEC, Terraform Labs Davasının Duruşmasını Erteledi!

Fantom (FTM) stake eşiği, 500.000 FTM’den 50.000 FTM’ye düşürülerek şu anda 19.500 $ değerinde bir seviyeye indirildi. Bu adım, Fantom ağını daha güvenli hale getirirken doğrulayıcıları çalıştırmayı daha erişilebilir hale getirecek.

Fantom’un blok zinciri, şu anda 58 doğrulayıcı tarafından güvence altına alınıyor. Vakıf, doğrulayıcı sayısındaki artışın ağın daha dirençli hale gelmesini ve kötü niyetli saldırıların zorlaşmasını sağlayacağını vurguladı.

Daha düşük staking gereksinimlerinin ağın güvenliğini riske atmadığını savunan Fantom, bu sayede daha fazla doğrulayıcıya olanak tanıyarak ağın performansını etkilemeden güvenliği artırabileceğini belirtti.

Bu güncelleme, Fantom’un güçlü bir şekilde rekabet ettiği diğer blockchain platformlarıyla kıyaslandığında, ağın daha geniş bir doğrulayıcı ağına sahip olmasını sağlamak amacıyla atılan önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir