Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.725
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.725
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hong Kong Borsası HashKey Tarafından 100 Milyonluk Fon!

HashKey

Hong Kong menşeli HashKey Group tarafından yönetilen HashKey borsası 100 milyon dolarlık fon toplama hedefine “neredeyse” ulaştığını söyledi.

Perakende kripto ticareti sunmak için Hong Kong’un güvenlik düzenleyicisinden lisans aldıktan kısa bir süre sonra HashKey, ağustos ayında bağış toplama turunu duyurdu.

Tur esnasında yatırımcılar açıklanmadı. Ancak buna rağmen şu anda 1,2 milyar dolarlık bir değere sahip. Bu durum da onu “Unicorn (tek noynuzlu at)” yapıyor.

Şirketlere Neden Unicorn Takma İsmi Takılır?

Unicorn, değeri 1 milyar dolar veya daha fazla olan özel şirketleri tanımlamak için kullanılan bir terimdir. HashKey borsası da bunu başardığı için bu takma ada layık görüldü.

HashKey borsasını buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Kripto FTX çöküşüyle beraber büyük bir darbe aldı. Sadece  Bitcoin fiyatının düşüşü olarak gözükse de durum tam olarak öyle değil. Özellikle yatırımcılar gözünden baktığımızda toplanan fonlar ciddi oranda düşmüş durumda. 2023’ün üçüncü çeyreğinden bu yana tam 297 proje fon topladı. Son üç yılın en düşük seviyesi olan 2,1 milyar dolara ulaşıldı. Bu 2020’nin dördüncü çeyreğinden bu yana görülen en düşük seviyeydi.

2024 içerisinde ETF ile beraber kripto paralara bakış açıları bir nebze de olsa değişmiş durumda. Birçok fon tutumunu değiştiriyor ve 2024’e girerken iyimserlik duygusu taşıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir