Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.093
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.093
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Everscale (EVER) Nedir? Nereden Satın Alınır?

Everscale (EVER)

Everscale (EVER), saniyede binlerce işlem yapma fırsatı sunan, güvenilir ve ölçeklenebilir bir Layer-1 blockchain projesidir. Ayrıca, Everscale (EVER) 232 zincir işleme özelliği bulunan parçalı bir ağdır. Yani blockchaini üç ana parçadan oluşur. Örnek olarak bunlar iş zinciri, ana zincir ve shardchaindir.

  • İş zinciri: Diğer ağlar ile etkileşimde olup genel bilgileri toplamak ve kaydetmekten ve akıllı sözleşmelerden sorumlu bir zincirdir.
  • Ana zincir: Ağ hakkındaki temel bilgileri içeren zincirdir.
  • Shardchain: İş zincirlerinden oluşan 232 token oluşturma görevine sahiptir.

Everscale (EVER) Faydaları Nelerdir?

Everscale (EVER)’ in amacının merkeziyetsiz bir dünya bilgisayarı oluşturmak olduğu belirtilmiştir. Ayrıca hız, güvenlik ve ölçeklenebilirlik konusunda da iddialı bir projedir.

Bunların yanı sıra bazı faydalarını şöyle sıralayabiliriz.

  1. Hız (Turing-Complete akıllı sözleşmeleri saniyede binlerce işlem yapma olanağı sağlar.)
  2. Merkeziyetsizlik (Merkezi olmadığı için blockchainde istenen hedeflere uygunluk konusunda ciddi öneme sahiptir.)
  3. Geliştirici dostu (Merkeziyetsiz cüzdanlar ve tarayıcılar DeFi, NFT ve C++ gibi uygulamalarla uyum içinde olabilmektedir.) Bunlar dışında ölçeklenebilirlik, performans, güvenlik, birlikte çalışabilirlik, verimlilik gibi özelliklere de sahiptir.

Ekibi ve Yatırımcıları Kimlerdir?

Everscale’ in kurucusu Dave Pulis aynı zamanda ZBX‘ in kurucu ortağıdır. Bir diğer kurucu ortağı Eugene Morozov şuanda DeVOTE DAO‘ nun CEO’ sudur. Takımda blockchain geliştirici olarak eski Python yazılım mühendisi olan Ivan Kotelnikov yer alır.

Ek olarak, Everscale (EVER) projesinin BR Capital ve VLG Digital ile de ortaklıkları vardır. Ayrıca KuCoin, MEXC Global, Huobi, Gate.io gibi borsalarla da ortaklıkları bulunmaktadır.

partnerler 1                                                                   partnerler 1

EVER Token Nedir? Ne İşe Yarar?

EVER, Everscale’ in yerel kripto para birimidir. Platformda staking, Yield Farming, likidite sağlama gibi amaçlarla kullanıma sunulmuştur.

Tokenomik

(CMC) CoinmarketCap verilerine göre kripto paralarda 253. sırada yer alan Everscale (EVER) tokenin toplam arzı 2.093.468.885 EVER. Dolaşımdaki arzı 1.930.073.256 adet EVER tokendir.

Everscale (EVER) Tokenomik

İlk token dağılımı aşağıdaki gibidir:

  • Referans %85.0
  • Geliştiriciler %10.0
  • Doğrulayıcılar %5.0

Token distribution EVER

 

Ekosistemi

Everscale (EVER) ekosisteminde DeFi‘ den DEX’ e , NFT‘ lerden Launchpad’ lere kadar birçok merkeziyetsiz uygulamalar bulunur. Ek olarak, kullanıcılar EVER Wallet ile varlıklarını yönetebilir. Octus Bridge ile çapraz zincir transferleri yaparlar. Ayrıca ekosistemde tokstock adında bir de NFT pazaryeri vardır. Bu sayede kullanıcılar kolaylıkla NFT al-sat yaparlar.

Hangi borsalardan satın alabiliriz?

Everscale (EVER) KuCoin, Gate.io, Bybit, HTX(Huobi), MEXC gibi borsalarda listelidir. Eğer satın almak isterseniz Coin Mühendisi’ nin %20 indirimli borsa kayıt linkleri ile kayıt olarak satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir