Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.378
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.378
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Satoshi Nakamoto Geri Mi Döndü?

satoshi nakamoto

Satoshi Nakamoto, Bitcoin’in gizemli yaratıcısı, yarattığı kripto sahnesine sonunda geri döndü mü? Hayır, ancak @satoshi kullanıcı adlı Twitter hesabı, yeni bir Salı günü gönderisiyle odak noktasını 2008 whitepaper‘a çevirmeye çalışıyor.

Nakamoto’nun adını taşıyan ve “onaylanmış hesap” mavi onay işareti bulunan bir hesabın görünüşte yeniden etkinleşmesi, mavi onay işareti’nin değerini sorgulamaktadır.

“Satoshi Nakamoto” adını taşıyan hesap, Pazartesi günü şunları yazdı: “Bitcoin, bir özdeş makinedir.” “Önümüzdeki aylar boyunca, beyaz kağıtta açıkça belirtilmeyen farklı yönleri keşfedeceğiz.

Bu hafta hesaptaki ikinci gönderi oldu. Bu tweetlerden önceki aktivite Ekim 2018’de gerçekleşmişti.

Twitter kullanıcıları, @satoshi hesabının yıllardır Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden “Craig Wright” ile bağlantılı olduğunu belirterek, paylaşıma topluluk notları ekledi.

Kullanıcılar, hesap tarafından paylaşılan bağlantılara tıklanmaması konusunda uyarıldı, çünkü bunlar dolandırıcılar tarafından ele geçirilebilir ve kötüye kullanılabilir. Topluluk içindeki birçok kişi, gerçek Satoshi’nin gizliliği tehlikeye atabilecek bir özellikle abone olmayacağına veya potansiyel güvenlik tehditleri oluşturabilecek bir uygulamayı kullanmayacağına inanarak şüpheciliklerini dile getiriyor. Sonuç olarak, hesabı muhtemelen sahte olarak nitelendiriyor ve olası bir ‘LARPing‘ (Canlı Rol Yapma) denemesi olarak görüyorlar.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir