Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.795
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.795
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ethereum Stake Hizmeti Kiln 17,6 Milyon Yatırım Aldı!

Ethereum Katman 2

Müşterilerin Ethereum blok zincirinin güvenliğini sağlamaya yardımcı oldukları için ödüller almalarına izin veren bir girişim olan Kiln, Consensys, GSR Ventures ve Kraken’in girişim sermayesi kolu da dahil olmak üzere bir grup yatırımcıdan bir Seri A finansman turunda 17 milyon avro (17,6 milyon $) topladı. Paris merkezli şirket,  yapılan basın açıklamasına göre fonları, staking tekliflerini genişletmek ve kullanıcılara daha iyi hizmet sunmak için kullanmayı planlıyor.

Dünyanın en büyük ikinci kripto parası olan Ethereum geçtiğimiz Eylül ayında, yapılan işlemleri işlemek için kullandığı Proof of Work (İş İspatı) sisteminden Proof of Stake (Hisse ispatı) sistemine geçişini sağlamıştı. Geçişin ardından Ethereum stake gelirleri %25 kadar artmıştı.

Kiln’e ikinci kez yatırım yapan BlueYard Capital’in kurucu ortağı ve genel ortağı Ciaran O’Leary, “Staking, tüm kripto endüstrisinin temel yapılarından biri olacak” dedi.

Ethereum Stake Nedir?

Kripto para piyasasında stake etme kavramı, bir kripto para birimini belirli bir zaman aralığında kripto para cüzdanlarında kilitli tutmayı ifade etmektedir. Stake etme yöntemi ile kullanıcılar bazı ödüller kazanabilmektedir.

Hizmet olarak staking ürünleri, yatırımcıların, borsaların, cüzdanların ve hazine yöneticilerinin dijital varlıklarını blok zincirine devretmelerini kolaylaştırır. Kiln’in 23 Kasım itibarıyla bünyesinde 500 milyon dolarlık stake edilmiş varlığı bulunmakta.

LeadblockPartners, Sparkle Ventures ve XBTO da tura mevcut yatırımcılar 3KVC, SV Angel ve Alven ile birlikte katıldı.

Kaynak

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri telegram, youtube ve twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir