Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.333
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.333
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Polkastarter (POLS) Coin Nedir?

Polkastarter (POLS) Coin, kolay kullanım bir launchpad sağlamak üzere tasarlanan blok zincir platformudur. Polkastarter, Daniel Stockhaus ve Tiago Martins tarafından ortaklaşa kurulmuştur. Projenin yerel tokenı ise POLS’ tur. POLS Coin platformun likidite ihtiyaçlarını karşılamanın anında yönetişim ihtiyaçlarına da cevap veren bir kripto para birimidir.

Polkastarter projesinin amacı, Uniswap sayesinde AMM modelinin kullanılmak yerine likidite sermayesinin fiyatını sabitleyerek takas anlaşmasını sağlar. Proje, kapalı teklif dışında sabit ve dinamik oran takaslarını da kullanmayı amaçlamaktadır. Projelerin fon toplarken ve topluluklarını büyütürken bir yandan da çoklu zincir token havuzları yaratmasını sağlamaktadır.

Polkastarter, milyonlarca dolarlık fon oluşturmayı ve geliştiricileri projelerini halka açık hale getirmesini sağlamıştır. POLS Coin varlıkları ile platform içerisinde açık arttırmalar düzenlenebilmektedir. Yeni projelerin halka arz edilmesi sağlanmaktadır. Platform, hem sabit hem de dinamik oran takaslarını da içeren bir dizi açık artırma türünü işler. Kripto para birimi projelerine fon toplamak isteyen geliştiriciler ile birlikte indirimli satışlar için platform kullanılabilmektedir.

POLS Coin, Binance, Mandala Exchange, Hotcoin Global ve OKX gibi bilinen ve işlem hacmi geniş borsalarda listelenmektedir.

Polkastarter’ın Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir?

Polkastarter, popüler bir blockchain projesidir. Polkastarter projesinin avantaj ve dezavantajları incelendiğinde:

Avantajları

  • Merkeziyetsiz borsasa protokolü mevcuttur.
  • POLS Coin büyük kripto para borsalarının neredeyse hepsinde listelenmektedir.
  • Kripto para birim projeleri yanında OTC anlaşmaları ve indirimli satışlar için kullanılabilecek şekilde geliştirilen proje çok yönlüdür.
  • Satış bitene kadar sabit fiyatı koruyarak sermayeyi artırma hedeflerinin gerçekleşmesini sağlamaktadır.
  • Token’lar arasında ağlar arası kolay takaslar.
  • Ethereum blok zinciri üzerinde işlem gören bir token olduğu için çok sayıda madenci ve ağın güvenliği yüksektir.
  • Farklı blokzincirler arası veri paylaşımını destekleyen bir projedir.

Dezavantajları

  • Binance Launchpad gibi büyük rakiplere sahiptir.
  • Yerel token fiyatı oldukça değişiklik göstermektedir.
  • Herhangi bir çalınma veya saldırı ihtimlaine karşı POLS Coin’in borsa cüzdanında değil donanım cüzdanda saklanması gerekebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir