Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.788
% 1.58
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.788
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ethereum NFT Hacmi Yıllık Zirvede!

Ethereum NFT Hacmi Yıllık Zirvede!

Ethereum üzerinde işlem gören NFT hacmi, geçen yılın sonlarından bu yana en yüksek seviyesine çıktı. Hacimdeki artış, Pudgy Penguins NFT koleksiyonunun ikinci sıraya yerleşmesiyle geldi. İşte detaylar!


Ethereum NFT Hacmi Yükseliyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin’in NFT ticaretine başlamasıyla birlikte, Ethereum üzerinde işlem göre NFT‘lerin hacminde düşüş gözlenmişti. Paylaşılan verilere göre, Ethereum zinciri üzerinde işlem gören NFT’lerin hacmi, 2023 yılının Şubat ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Ethereum NFT hacmindeki artış, mevcut piyasa değerine göre üçüncü sırada bulunan Pudgy Penguins koleksiyonunun, rakibi Yuga Labs‘e ait Bored Ape Yacht Club koleksiyonunun piyasa değerine yaklaşmasıyla geldi. Yuga Labs ayrıca, piyasa değeri bakımından birinci sıradaki koleksiyon olan Cyberpunks‘ın sahibi olarak bizleri karşılıyor.

Yapılan iddialara göre, Pudgy Penguins şu anda, son dönemlerin popüler teknolojisi olan Apple Vision Pro‘ya gelecek olan etkileşimli oyun Pudgy World‘ü geliştiriyor.

Ethereum NFT hacmi bir yılın en yüksek seviyesindeyken, aynı şeyin zincirde mint edilen NFT’ler için geçerli olmadığı görülüyor. Son zamanlardaki bu hacim artışının, mint edilen NFT’lerden değil, öncelikle NFT satışlarından olduğu görülüyor.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

İlginizi Çekebilir:

JPMorgan ve iki analistten Ethereum’un Spot ETF Açıklaması!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir