Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.062
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.062
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Ethereum madenciliğini sonlandıran dev madencilik havuzu, hangi altcoin’e geçeceklerini açıkladı

Dünyanın en büyük ikinci madencilik havuzu ETH madenciliğini sonlandırırken yerine Ethereum Classic’i tercih edeceklerini duyurdu. Yapılan resmi açıklamada, Ethereum Merge güncellemesinden sonra 10-20 Eylül arasında ETH madenciliğini sona erdireceklerini belirttiler. Dönem içindeki tüm ETH ödülleri, Merge’den sonra ödenecek.

Merge’den sonra ETC’ye geçiş yapacak F2Pool, en büyük ikinci ETH madencilik havuzu ve en iyi ETC madencilik havuzu konumunda.

Ethereum Foundation’a göre, Merge’in 10-20 Eylül arasında gerçekleşeceği tahmin ediliyor. F2Pool, Merge ile ETH madenciliği sona erene kadar normal şekilde çalışmaya devam edecek. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’e göre, Merge büyük olasılıkla 13-15 Eylül arasında gerçekleşecek.

Ayrıca F2Pool, süreçle ilgili herhangi bir sorunu önlemek için Merge sonrasında madencilere ETH bakiyesini ödemeye karar verdiğini açıkladı. Madencilerin, hesaplarına geçerli bir cüzdan adresi ekleyip eklemediklerini onaylamaları gerekiyor. Ayrıca madenciler, farklı madencilik hesapları için farklı adresler belirleyebiliyor.

Topluluğun ve madencilerin Ethereum Classic desteği, ETC fiyatında güçlü bir ivme yarattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir