Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$60.996
% 3.87
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 60.996
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

DeFi Protokolü Alfprotocol, Soldex ile Ortaklık Kuruyor

Solana ağında DeFi protokolü olan Alfprotocol, merkeziyetsiz borsa (DEX) Soldex ile ortak bir girişim kurduğunu duyurdu.

Ortak ekip, daha fazla DeFi kullanıcısına ve geniş bir bağlantı ağına, güvenli ürünler ve erişim sağlamak amacıyla çalışmalara başladı. İki şirketin CEO’su da önümüzdeki haftalar ve aylar boyunca pek çok heyecan verici güncellemenin geleceği vaadiyle ayı piyasası boyunca sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Aflprotocol ile Soldex Ortak Girişimi Duyuruldu

DeFi protokolü Alfprotocol ve Soldex’in ortaklığıyla, işlerin ölçeklendirilmesi için altyapı ve yeni özellikleri kullanıma sunmadan önce sağlam test ve denetim için sanal alan ortaya çıkıyor. İki proje teknik açıdan birbirlerine faydalı ve Soldex DEX, Alfprotocol DeFi ekosistemini geliştirmek için kapsamlı bir teknolojiler içeriyor.

Alfprotocol CEO’su Matt Sauciunas, ortaklık ile ilgili şunları söyledi:

“Bu iki son teknoloji DeFi projelerinin güçlerini birleştirdiğini ve Soldex’in Alfprotocol ailesinin bir parçası olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz.”

Soldex CEO’su Iaroslav Osipov ise açıklamasına şu şekilde yaptı:

“Pratik açıdan Alfprotocol, Soldex ile birleşiyor, ancak bu durumda, eşit ortaklar olarak çalışacağımız ve bu ortaklığın sunduğu muazzam sinerjilerden yararlanacağımız için bir ortak girişim, birleşmeden daha iyi bir terim olacaktır”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir