Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.692
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.692
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ethereum (ETH) Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Ethereum (ETH) Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Ethereum (ETH) tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

ETH grafiğini incelediğimiz zaman yükselen bir üçgen oluşumu gözlemliyoruz, ve genellikle yükselen trendlerde oluşan bu yapı, trend devam formasyonu yapısıdır.

Yükselen Üçgen Formasyon Yapısı
Yükselen Üçgen Formasyon Yapısı

Eğer formasyonumuz beklentiye sadık hareket sergilerse yeniden bir yükseliş trendine başlayabilir. Üst kısımda toplanan çok fazla likidasyon mevcut ama alt kısımda da kayda değer bir likidasyon birikimi var ve bu likidasyonları tasfiye etmeden bir yükseliş hareketi gerçekleştirmeyebilir. Likidasyon birikimi, aşağıda işaretlediğimiz bölge ki ETH burayı bir iğneyle tasfiye edebilir.

Ethereum Graiği

İkinci bir önemli detay Bitcoin Dominansı. Dominansta gözlemlenen keskin artış, piyasada büyük para çoğunluğunun Bitcoine aktığının ve yatırımcıların daha çok Bitcoin odaklı olduğunun bir göstergesi. Dominans grafiğini incelediğimiz zaman %53 seviyelerine kadar bir yükseliş yaşandığını görüyoruz. Şu an olduğumuz bölge ise bir akümülasyon bölgesi ve bir direnç rolü oynuyor. Eğer Dominans bu noktadan tepki alarak düşüş hareketini başlatırsa, bu durum altcoinlere para akışını artırabilir ve Ethereum tarafında da olumlu yansımalar yapabilir.

İlginizi çekebilir: Synthetix (SNX) Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Bitcoin Dominansı Grafiği

Üçüncü önemli gelişme Total 2 grafiği yapısında ortaya çıkan ters fincan formasyonu. Eğer bu formasyon çalışırsa, altcoinlerde büyük ölçekli bir para kaybı görebiliriz ki bu da düşüşlerin daha da derinleşebileceğine işaret etmekte. Yani Total 2 grafiği şu anda çok olumsuz görünmekte.

Total 2 Grafiği

Ethereum (ETH) Piyasa Verileri

– Piyasa Değeri: $269,326,600,074 (%0.09)

– Günlük İşlem Hacmi: $8,710,840,324 (%24.29)

– İşlem Hacmi / Piyasa Değeri (24s): %3.25

– Dolaşımdaki Arz: 120,184,491 ETH

– Toplam Arz: 120,184,491 ETH

– Tam Sular Sağlanmış Piyasa Değeri: $269,323,670,762

Ethereum (ETH) Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir