Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.988
% 2.54
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.988
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Synthetix (SNX) Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Synthetix (SNX) Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

SNX coin grafiğinde Kelebek Formasyonu gözlemliyoruz ve eğer bu formasyon çalışırsa, SNX’te bir boğa rallisi başlayabilir.

SNX, Synthetix Network Token’ın kısaltmasıdır ve Synthetix protokolünün yerel tokenidir. Synthetix, merkezi olmayan finansal ürünlerin (DeFi) oluşturulmasına odaklanan bir platformdur. Bu platform, kullanıcıların çeşitli varlıkların sentetik versiyonlarını (synthetic assets) oluşturmasına ve ticaretine olanak tanır. Kullanıcılar, gerçek varlıkları temsil eden ve blok zincirinde oluşturulan tokenlere yatırım yapabilir veya bunları ticaretini yapabilirler.

SNX tokeni, Synthetix ağındaki operasyonları destekler ve platformun yönetişimine katılımı sağlar. Bu token aynı zamanda protokolün teşvik edici ödül mekanizmalarını işletir. Synthetix, kullanıcıların hisse senetleri, emtialar, kripto paralar ve diğer varlıkların sentetik versiyonlarına maruz kalmalarını sağlayarak, çeşitlendirilmiş bir portföy oluşturmalarına olanak tanır.

Daha Fazla Bilgi İçin Synthetix (SNX) Coin Nedir? Yazımızı Okuyabilirsiniz!

SNX Grafiği

Formasyonun çalışma şekli şöyle: İlk olarak bir XA dalgası oluşur ve X’ten A’ya bir Fibonacci çizeriz. Bu yükseliş hareketi sonrasında AB düzeltme hareketi gerçekleşir ki bu düzeltme hareketi çizdiğimiz Fibonacci seviyesinin 0.786 noktasına denk gelir. Sonrasında tekrar bir BC yükseliş hareketi oluşur ve bu yükseliş, Fibonacci seviyemizin 0.382 noktasına tekabül eder. Daha sonrasında CD noktası oluşur ki burası bir noktadan çok potansiyel bir dönüş bölgesidir. Bu hareketler, grafikte bir “kelebek” şeklini oluşturur. Eğer formasyon doğrulanırsa, yani belirli seviyeleri aşarsa, bu SNX’te boğa rallisi başlayabileceği anlamına gelebilir.

Kelebek Formasyonu
Kelebek Formasyonu

Şimdi bizim D noktası için 3 şartımız var. İlki, fiyatların 1.27 Fibonacci seviyesine çekilmesi, diğeri AB=CD oluşumu. Üçüncü şarta artık gerek yok, çünkü ikinci şartı gördük ve AB=CD formasyonunu biliyoruz. Şimdi formasyonun tamamlanması durumunda hedef noktalarına bakalım. Hedef noktasını belirlememiz için tekrardan A noktasından D noktasına bir Fibonacci çizmemiz gerek ve çizdiğimiz Fibonacci, hedef noktalarımızın denk geldiği fiyat aralıklarını bize göstermektedir.

Formasyonun çalışması halinde ilk hedef, 0.382 Fibonacci seviyesi olacak, sonraki hedef ise 0.618 Fibonacci seviyesi. Formasyon hedefimiz ise 1.618 Fibonacci seviyesine denk geliyor. Ancak bu noktaya gelene kadar, üst seviyelerdeki Fibonacci seviyelerinde kar realizasyonu yapılabilirsiniz.

SNX Grafiği

 

SNX’de likidasyon ısı haritasına baktığımızda, aşağıda olan likidasyonların temizlendiğini ve bütün likidasyonların yukarlarda kaldığını görüyoruz. Bu durum, fiyatların hızlı bir şekilde yukarı yönlü hareket etmesine neden olabilir.

SNX Likidasyon Isı Haritası
SNX Likidasyon Isı Haritası

Açık pozisyon oranlarına baktığımızda, SNX’de genel piyasada SHORT pozisyonların fazla olduğunu görmekteyiz. Ancak, en büyük borsa olan Binance’de LONG pozisyonların daha fazla olduğunu görmekteyiz. Burada, genel piyasada olan fazla açık short pozisyonların likidasyonunu almak için piyasa bir yükseliş hareketi gerçekleştirebilir.

SNX Long/Short Oranı Grafiği
SNX Long/Short Oranı Grafiği

SNX Piyasa Verileri

Piyasa Değeri: 1.020.823.009 dolar (#64 sıralı)

Hacim (24 saat): 68.440.435 dolar (#109 sıralı)

Hacim / Piyasa Değeri (24 saat): %6,70

Dolaşımdaki Arz: 304.151.006 SNX

Toplam Arz: 328.193.104 SNX

Tamamlandığında Piyasa Değeri: 1.102.352.424 dolar

SNX Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir