Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$60.782
% 3.73
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 60.782
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Ethereum (ETH) Analizi ve Altcoinlerin Durumu!

Ethereum

Piyasamızda özellikle ETF dedikodularıyla birlikte Bitcoin ve Ethereum’da yükselen bir trendin oluştuğunu gördük. Coinbase‘nin yükselişten önce sürekli alım yaptığını ve bir önceki büyük yükselişte yine böyle bir durumla karşılaştığımızı görmüştük. Bunun anlamı birçok kurumsalın Coinbase aracılığıyla mal toplaması olabilir. Hepimizin en çok merak ettiği konuysa bu trendin devam etmesi için hangi noktaların geçilmesi gerek? Bunun yanında treend bozuldu demek için  hangi noktanın altında kapanış yapmalıyız?

Bu yükselişte Bitcoin‘in Ethereum’a göre çok daha fazla yükseldiğini görebiliyoruz. Aslında Ethereum pumpları bizi çok daha heyecanlandıracak şekilde oluyordu. Bu defa öyle olmadı Bitcoin’e ayak uydurmaya çalıştı diyebiliriz.

Ethereum teknik analiz grafik

Kısa ve öz bahsedelim. Trendin devam etmesi için Ethereum’da $1856 üstünde en azından 4 saatlik kapanış yapmamız gerek. Bu kapanışı yaparsak $2000 fiyatına yolculuğumuz sert bir şekilde başlar.

$1756 değerinin altında yaptığımız her kapanışsa bizleri pembe kutudaki boşluğu kapatmamıza meyilli olmamızı sağlar.

 

Ethereum grafik

Bizi ilgilendiren önemli bir diğer pariteyse ETH/BTC. Bu grafik Ethereum’un Bitcoin karşısındaki gücünü gösteriyor. Ayrıca altcoinleri  olumlu şekilde yorumlamamız için bu grafiğe ihtiyacımız var.

Artık tepki almamız gereken bir bölgeye geldiğimizi söylemek yanlış olmaz. Bitcoin dump yemediği takdirde Ethereum’un güçlenmesi ve bunun da altcoinlere yansımasını bekleyebiliriz. Bunun yanında pembe kutunun altında yaptığımız bir kapanış bizi farklı şeyler söylemeye itebilir!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir