Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.751
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.751
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Türkiye’de Bilinen En İyi Kripto Fenomenleri!

Kripto fenomani

Kripto para piyasasındaki hızlı gelişmeler, Türk Kripto Fenomenlerini de ön plana çıkarmaya devam ediyor. Bu yazımızda, kripto dünyasında öne çıkan ve takip edilmesi gereken popüler Türk Kripto Fenomenleri ve Hesapları için bir derleme hazırladık. Bu kripto hesapları, piyasada yaşanan değişimlere ve yeni gelişmelere olan duyarlılıklarıyla dikkat çekiyor.

Kripto paralarla ilgili bilgi paylaşımları, strateji önerileri ve piyasa analizleriyle bu fenomenler, takipçilerine rehberlik ediyor. Kripto para dünyasındaki yenilikleri anlık olarak takip etmek isteyenler için bu fenomenlerin ve sosyal medya hesaplarının gündemini kaçırmamak önemli. Dilerseniz sizler için derlediğimiz Türk Kripto Fenomenlerini bir bir inceleyelim:

Kıvanç Özbilgiç 

Aktif olarak sermaye piyasalarında işlemler yapan ve Algoritmik Trade yöntemi üzerinde çalışan Kıvanç Özbilgiç, Twitter, YouTube, gibi sosyal medya hesaplarından ve TradingView üzerinden yatırımcılara paylaşımlar yaparak Algoritmik Sistemleri kavratma amacı taşımaktadır. Takipçilerine bir çok alanda yardımcı olmaya çalışan Özbilgiç, indikatörler konusundaki çalışmalarını, yine takipçileriyle sık sık paylaşmaktadır.

Kripto Messi

Teknik ve temel analiz konusunda yetkin olan Kripto Messi, analizlerini tarafsız bir şekilde sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşırken, al-sat stratejileri konusunda da etkili fikirleriyle ön plana çıkmaktadır. Teknik analizler neticesinde topladığı bilgileri global piyasa haberleriyle entegre ederek doğru sonuçlara ulaşma konusunda başarı elde etmiştir.

kripto fenomenleri

Efe Bulduk

Efe Bulduk, dikkat çekici içerikleriyle bilinir ve düzenli olarak haftalık trendleri, yeni blok zincir projeleri ve yatırım stratejileri hakkındaki görüşlerini paylaşmaktadır. Efe Bulduk’un analitik yaklaşımı ve tespitleri, ona sosyal platformlarda takipçi kitlesi kazandırmıştır. Bulduk ayrıca, kullanıcıların kendi verilerini yapay zeka ile merkeziyetsiz kimliğe dönüştürmeyi amaçlayan protokol olan FirstBatch’in kurucuları arasındadır.

Kriptobi

Kripto Paralar ve teknolojileri hakkındaki tüm tecrübelerini sosyal platformlar aracılığı ile sizlerle paylaşmayı ilke edinmiş olan Kriptobi, tarafsız paylaşımları ve kripto sektöründeki doğru tespitleriyle dikkat çekmektedir. Testnet, Airdrop ve bunlar gibi bir çok yatırımsız kazanç fırsatlarını yakından takipçisi olan Kriptobi bir çok sosyal platform aracılığı ile bunları takipçisiyle buluşturmayı amaç edinmiştir.

Heathley

Web3 teknolojisini yakından takip eden Heathley, araştırmaları neticesinde elde ettiği bulguları takipçileriyle sosyal platformları aracılığı ile paylaşmaktadır. NFT sektöründe de araştırmacı olan fenomen, NFT piyasasının gerçeklerini tüm açıklığı ile paylaşmaktadır.

Crypto Kemal

2017 yılında kriptoya adım atan Crypto Kemal, 6 yıldır kripto para dünyası ile meşgul oluyor. NFT alanından içerikler üreterek sosyal medya platfomlarından insanlara, kripto sektöründe yol gösterirken, blockchain’in daha anlaşılır hale gelmesi ve insanların bunu benimseyebilmesi için çalışmalar icra ediyor. Crypto Kemal ayrıca Ninja Squad NFT‘nin de kurucusudur. Teknik analiz konusunda da çalışmaları olan Crypto Kemal analizlerini sosyal platformları aracılığı ile takipçileriyle paylaşmaktadır.

Para Mühendisi

Türkiye’de kripto sektörünü geliştirmeye kendisini adamış bir diğer isim Para Mühendisi. Youtube kanalı üzerinden kripto para piyasası hakkında bir çok bilgiyi edinebileceğiniz ücretsiz eğitim serileri ile Türkiye’de kripto sektörünü geliştiren fenomenler arasında başı çekiyor.

Ücretsiz eğitim serileri dışında finansal özgürlüğünüzü sağlamanıza yardımcı olacak güncel kazanç fırsatları, yüksek kazançlar elde edebileceğiniz airdrop ve testnet fırsatlarını da yakından takip eden Para Mühendisi, piyasayı etkileyebilecek herhangi bir durumda canlı yayınlar açarak, takipçilerine en hızlı şekilde en sıcak haberleri ulaştırmaya çalışıyor. Sosyal bir çok platformu aktif olarak kullanan ekip, takipçilerini güncel ve gelişmekte olan projeler konusunda sık sık bilgilendiriyor.

Monte Kripto Kontu

Kripto piyasasındaki kazanç fırsatlarını yakında takip eden Monte Kripto Kontu, kazanç fırsatı olabilecek fırsatları, Bitcoin ve altcoinler hakkında merak ettiğiniz detayları sosyal platformlar aracılığı ile takipçileriyle paylaşmaktadır. Airdroplar ve testnetler konusunda olan bilgi birikimini, takipçilerine aşılamak için çabalamaktadır.

Koin Saati

2020 yılında kurulan KoinSaati, Türkiye’deki blok zincir ekosistemini güçlendirmek ve Türk yatırımcılara kripto para konusunda bilgi ve deneyim kazandırmak amacıyla haraket etmektedir. Ayrıca Koin Saati birçok global projeye danışmanlık ve destek sağlayan KoinSaati’nin kurucusu, sosyal medyada Üstad Splinter adlı hesaptır.

Kerim Kalender

Eagles Union(EU) Kurucu üyelerinden olan Kerim Kalender, para piyasası haberlerini yakından takip etmesiyle ön plana çıkmıştır. Global piyasa haberlerini yaptığı analizlerle entegre eden fenomen, bu analizlerini sahip olduğu sosyal medya adresleri aracılığı ile takipçileriyle paylaşmaktadır.

Beste Naz Süllü

Uzun süredir Borsa İstanbul ve kripto para piyasasına emek veren fenomenlerden olan Beste Naz, Forex ve hisse senetleri piyasasında elde ettiği deneyimin yanında, kripto para araştırmaları, temel ve teknik analiz bilgisi olarak Türkiye’nin öncü isimleri arasında yer alıyor. Birçok sosyal platformu etkili bir şekilde kullanan fenomen, Youtube kanalında canlı yayınlar ile büyük bir takipçi kitlesine ulaşmıştır.

0xCfloki

Web3 hakkında bir çok detaya ulaşabileceğiniz ve kripto paralar hakkında bilgi edinebileceğiniz X (Twitter) hesabı Hoodies’in kurucusu olan 0xCfloki, Web3 konusundaki donanımı yanında NFT piyasaları hakkındaki analizleriyle de dikkat çekmektedir. Üzerinde çalıştığı airdrop araştırmalarını sosyal platformları aracılığı ile paylaşarak, takipçilerine bir çok konuda yardımcı olmaktadır.

Bitcoin Sistemi

Bitcoin Sistemi, 2018 yılı itibari ile Türkiye ve dünyadaki kripto para ve Blockchain teknolojisi gelişmelerini yakından takip eden ve bu bilgileri kullanıcılara basit ve özgün bir şekilde sunmayı hedefleyen bir platformdur. Kripto paralar hakkında, analiz ve güncel haberleri Bitcoin Sistemi aracılığı ile takip edebilirsiniz.

Hirozaki

Bitcoin ve kripto paralar hakkında araştırmacı olan Hirozaki, vadeli işlemlerde sağladığı başarı ve analizleri ile birlikte takipçilerinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Analizlerini X (Twitter) gibi sosyal platformlar aracılığı ile paylaşan fenomen, takipçilerini de kripto piyasası hakkında bilgilendirme amacı taşımaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Türkiye’de Bilinen En İyi Kripto Fenomenleri!” te bir düşünce

  1. Ahmet Özkan diyor ki:

    Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık🙏

    Fakat içerik üreticisi ve AirDrop hakkında her şey konusunda beni eklemeyi unutmuşsunuz😂

    neyse takipten çıkmıyorum😂

  2. Metin Değirmenci diyor ki:

    bu insanların hepsini bir dönem takip ettim çok şey biliyor olabilirler ama coin mühendisi ekibi kadar bilgisini tecrübesini aktarabilen yok farkta burada ortaya çıkıyor seviliyorsunuz

  3. Jacob diyor ki:

    Paradotor, Erhan Unal, Tarik Eroglu… bu uclu milleti batirma konusunda uzman. Hiro ise shitcoin kitleme uzmani bir sahtekar. Kemal ve kriptobi iyidir.

  4. Necati diyor ki:

    Gelmişken bir yorum bırakayım. Şu yazdıklarınızdan çoğunu bilmem, 2017 den beri piyasada olan biri olarak hiçbirini takip etmeyi de uzun zamandır gerekli görmedim. Ama Crypto Kemal’e çok güldüm. Alllaaaaahhh demekten başka bişey bilmeyen bir arkadaştı zamanında. Ne ara fenomen diye tanımlandı çok şaşırdım. Çoğundan uzak durulmasını tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir