Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.901
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.901
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Etherem’da Satış Mı Geliyor? Eski Ethereum Cüzdanı Uyandı!

Ethereum cüzdanı 8 yıl sonra uyandı. Bu cüzdan tam 8 yıl önce, yani 2015 yılında Ethereum üzerinde işlem yapmıştı. Tam olarak, 2922 gün önce ilk işlemini yapan cüzdan 2000 ETH biriktirdikten sonra, büyük bir uyuma dönemine girmiştir. Ethereum’ların fiyatı boğa piyasasında 4000 doları gördüğünde bile cüzdan bunları satmadı.

Dikkatinizi çekebilir: Telegram Botları 240 milyon doları aştı!

Ethereumda İlk Bloğu Kazan Cüzdan…

Bildiğimiz üzere, blockchain’lerin (PoW mekanizması ile çalışanların) ilk yapı taşı Genesis Block adlandırılmaktadır. Bu bahsi geçen cüzdan ise 8 yıl önce yaptığı tek işlem Genesis bloğun kazılmasıdır. Bunun karşılığında tek seferde 2000 ETH ile ödüllendirilen cüzdan uzun bir süre aktifliğini kayb etti. 8 yıllık bir aradan sonra ise bu ETH’lerin sadece bir kısmını, yani sadece 641 ETH’yi diğer cüzdana taşıdı.

Satış İçin Bir İşaret Mi?

Peki, 5 saat 25 dakika önce yapılan bu işlem nasıl gerçekleşti. Satışın olması için bu Ether’lerin herhangi bir borsaya aktarımı gerçekleşmelidir. Bu sefer ise böyle bir aktarma işlemi gözlemlenmedi. Bu tip bir adresden diğerine yapılan aktarımlar genelde güvenlik amacıyla yapılmaktadır. O yüzden burada herhangi bir satış emaresi gözükmemektedir.

Cüzdanı izlemek isterseniz: Ethereum Cüzdanı

Bunu anlamak için ek olarak, şunları da söyleyebiliriz. Bu Ether’lerin sahibi yeni adres, aktarım gerçekleştikden 4 saat sonra bir farklı cüzdanla daha etkileşime girdi. Fakat burada herhangi bir aktarım gerçekleşmedi. 641 ETH hala bu adreste durmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version