Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.842
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.842
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Eski Ftx Hukuk Firması Kendilerine Açılan Davayı Reddediyor!

FTX’in eski hukuk firması Fenwick & West, borsa yatırımcıları tarafından hukuk firmasının yapılan sahtekarlığa yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla açılan toplu davanın reddedilmesi talebiyle FTX şirketi ile herhangi bir yanlış işlem yapıldığına dair bir bilgi sahibi olduğunu reddetti.

Fenwick & West aleyhindeki şikayet, hukuk firmasının “FTX Grubu kuruluşlarına bir hukuk firmasının sağlaması gereken ve genellikle sağladığı hizmetlerin çok ötesinde hizmetler sağladığını” iddia ederken, firma sadece bu kapsamda faaliyet gösterdiğini iddia ediyor. Geçtiğimiz sene yaşanan bu dolandırıcılık olayında hiç bir bilgisi olmadığını söyledi.

Bir delile yanıt olarak, FTX’in baş avukatlarından Daniel Friedberg’in Fenwick’e “ FTX bir miktar nakit ve kripto parası, FTX müşterilerinin yararına Alameda tarafından tutuluyor” şeklinde bir e-postaya yanıt olarak hukuk firması, e-postanın şunları yaptığını iddia ediyor; “Fenwick’in FTX’in iddia edilen ihlalini bildiğini makul bir şekilde iddia etmek değil.” Dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Pazarlamacıların Kurtuluşu

Tom Brady, Gisele Bündchen, Stephen Curry, Larry David, Shaquille O’Neal, David Ortiz ve Naomi Osaka gibi birçok ünlü isim olmak üzere kendilerine açılan davanın reddedilmesi için dilekçe sundular. Aynı şekilde bu kişilerinde FTX dolandırıcılığında işbirliği yaptığı iddia ediliyor.

Fakat davacılar, ünlülerin “bir avuç FTX çalışanı tarafından yönetilen gizli plana” katıldıkları yönünde iddiaları destekleyen bir gerçeği iddia etmiyorlar.

Geçtiğimiz hafta başında, üç FTX pazarlamacısı Jaguars’ın oyun kurucusu Trevor Lawrence ve YouTube fenomenleri Kevin Paffrath ve Tom Nash kendilerine karşı açılan davaları çözüme kavuşturdu. Yerleşim koşulları ise henüz açıklanmadı.

Ayrıca Hem Fenwick & West hem de diğer ünlüler, kendilerine karşı açılan davayı düşürme taleplerine ilişkin bir duruşma talep etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir