Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.540
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.540
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk’tan Bitcoin Sorularına Kaçamak Cevaplar !

Elon musk

Elon Musk, Tesla CEO’su Cathie Wood’un konuğu olarak katıldığı bir etkinlikte Bitcoin ve kripto paralarla ilgili sorulara kaçamak cevaplar verdi. Wood, konuşma öncesinde Musk ile Bitcoin, yapay zeka ve diğer konuları tartışacaklarını belirtmişti. Ancak, Musk’ın kripto paralar hakkında pek fazla düşünmediğini ve bu konuda vakit harcamadığını ifade etmesi dikkat çekti.

Cathie Wood, Musk’a Bitcoin’in finans piyasalarındaki potansiyel etkilerini sordu. Ancak Elon Musk, bu soruya net bir cevap vermekten kaçındı. Musk, kripto paralar hakkında düşünmeye pek vakit harcamadığını belirterek, itibari paraların enflasyona uğramadığı sürece iyi olduğunu düşündüğünü ifade etti. Ancak hükümetlerin para basma konusunda suistimalde bulunmaması gerektiğini vurguladı.

Elon Musk: İnşa ettiğimiz ve kazdığımız gelecek | TED Talk

Bu yorumlar, kripto topluluğu arasında hayal kırıklığı yarattı. Topluluk, Musk’ın kripto paraların, özellikle Dogecoin ve Bitcoin’in X platformunda entegrasyonu konusunda umutlanmıştı. Ancak Musk’ın açıklamaları, kripto entegrasyonunun uzak bir olasılık olarak görünmesine neden oldu.

Musk’ın kripto paralarla ilgili tutumları ve açıklamaları, geniş yatırımcı kitlesi tarafından dikkatle takip edilmekte ve kripto piyasasındaki dalgalanmalara etki edebilmektedir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir