Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.586
% 1.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.586
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Efsane Analist, O 3 Altcoin’de Boğa Koşusu Bekliyor!

Yaygın olarak takip edilen bir kripto para birimi stratejisti Michaël van de Poppe, merkezi olmayan oracle platformu Chainlink (LINK) ve metaverse projesi Decentraland (MANA) dahil olmak üzere üç altcoin için ralli beklentisinde olduğunu aktarıyor. İşte detaylar…

Michael van de Poppe, popüler altcoin projeleri için yükseliş bekliyor

Ünlü analist Van de Poppe, 604.200 Twitter takipçisine Chainlink’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 53 dolardan değerinin yüzde 86’sını kaybettikten sonra potansiyel olarak bir sıçrama için hazırlandığını söyledi. “LINK, 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana hala büyük bir düzeltme yaşıyor,” diyen analist, yukarı yönlü bir kırılmanın da gözlemleneceğini öne sürüyor. Yükseliş için 7.5 doların kırılması gerektiğini ifade eden analiste göre, bu seviyenin kırılması durumunda sırasıyla 9 ve 10 dolar görülebilir.

Michael van de Poppe’un analizini gerçekleştirdiği bir diğer altcoin, Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere popüler metaverse Decentraland’in tokenı MANA oldu. Van de Poppe, bu altcoin’in bir çıkış rallisini tetiklemek için ilk direncini 1.12 dolardan kırması gerektiğini söylüyor. Analist “1.12 dolar civarında düşük zaman dilimi direnciyle karşı karşıya. Bu bozulursa ve eğer trendi ters çevirirsek (senaryonun da gösterdiği gibi), 1,40 dolara doğru uzun bir tetikleyici etkinleştirilir,” ifadelerini kullanıyor. Analist, Decentraland’de destek için 0.99 ve 1.04 dolara işaret ediyor.

RUNE için beklentiler ne yönde?

Yatırımcının radarındaki son kripto para birimi, farklı Blockchain’ler arasında varlıkların güvenli ve ucuz transferini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir Blockchain platformu olan THORChain (RUNE) oldu. Van de Poppe’a göre, RUNE’un 3.28 dolara yükselme şansına sahip olması için 2.90 dolarlık desteğin üzerinde kalması gerekiyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

RUNE, her şey gibi burada da biraz ivme gösteriyor. BTC paritesi düşüyor ve düşüşün biraz daha süreceğini düşünüyorum (Hakimiyet artıyor). Ancak USD alım satımı yapılabilir. Daha fazla düşüşü önlemek için 2.90 dolar civarında tutunduğunu görmek isterim.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir