Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.243
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.243
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

İşte SHIB, DOGE, BTC ve Bu 7 Altcoin İçin Al-Sat Seviyeleri!

Amerika Birleşik Devletleri hisse senedi piyasaları, haftalarca süren aralıksız satışların ardından toparlanmaya çalışıyor. Bu sırada Bitcoin (BTC) ve beraberindeki SHIB, ETH, DOGE gibi altcoin’ler de toparlanma çabasında. Peki, altcoin’ler ve Bitcoin direnç seviyelerini aşıp ralli gerçekleştirebilecek mi? İşte analist Rakesh Upadhyay’in 10 kripto para birimine yönelik analizleri…

Analistten SHIB, DOGE, BTC yorumları

Bitcoin, 20 Mayıs’ta 28.630 dolarlık desteği elinde tuttu ve bu da boğaların daha düşük seviyelerden alım yaptığını gösteriyor. Analiste göre alıcılar, fiyatı bir toparlanmanın ilk işareti olan düşüş trendi çizgisinin üzerine itti. Upahdyay’a göre alıcılar fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerinde sürdürürse, BTC/USDT çifti 20 günlük üstel hareketli ortalamaya (EMA) (31.758 dolara) yükselebilir.

Ayıların 20 günlük EMA’yı agresif bir şekilde savunmasının muhtemel olduğunu, çünkü bunun üzerinde bir kırılma ve kapanış, 34.823 dolara ralli için yolu açabileceğini düşünüyor. Alternatif olarak, fiyat mevcut seviyeden veya 20 günlük EMA’dan düşerse, duyarlılığın negatif kaldığını ve traderların rallilerde satış yaptığını gösterir. Ayıların, kritik desteğin 26.700 dolardan olası bir yeniden test edilmesinin yolunu temizlemek için fiyatı 28.630 doların altına düşürmesi gerekecek.

En büyük altcoin: Ethereum’da neler görülecek?

Ethreum (ETH), 21 Mayıs’ta yükseliş trendi çizgisinden sıçrayarak, boğaların bu seviyeye düşüşleri satın aldığını gösteriyor. Analiste göre alıcılar şimdi, ayıların güçlü bir meydan okuma oluşturabileceği 2.159 dolardan fiyatı genel dirence çekmeye çalışacak. Fiyat genel dirençten düşerse, yükseliş çizgisine düşebilir. Upadhyay’a göre bu, kısa vadede dikkat edilmesi gereken önemli bir seviyedir.

Fiyat yükseliş trendi çizgisinden geri dönerse, 2.159 doların üzerinde bir kırılma olasılığını artırabilir. Bu olursa, ETH/USDT çifti 2.500 dolara yükselmeye çalışabilir. Öte yandan, fiyat mevcut seviyeden veya genel direnç seviyesinden düşerse ve yükseliş çizgisinin altına düşerse, paritenin birkaç gün boyunca 2.159 ile 1.700 dolar arasında sıkışıp kalabileceğini gösterebilir.

BNB/USDT çiftine yönelik yorumlar

Boğalar, BNB’yi düşüş trendinin sona ermiş olabileceğinin ilk işareti olan 20 günlük EMA’nın (324 dolar) üzerine itti. Alıcılar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerinde sürdürürse, BNB/USDT çifti 350 dolara ve daha sonra 50 günlük basit hareketli ortalamaya (SMA) (374 dolar) yükselebilir. Analiste göre ayılar bu bölgede yukarı hareketi tekrar durdurmaya çalışabilir.

Fiyat bu bölgeden düşerse ancak 20 günlük EMA’dan geri dönerse, 50 günlük SMA’nın üzerinde bir kırılma olasılığını artıracaktır. Fiyat düşer ve 320 doların altına düşerse, bu yükseliş görünümü kısa vadede geçersiz olacaktır. Bu, ayıların daha yüksek seviyelerde sattığını gösterir. Parite daha sonra kademeli olarak 286 dolara düşebilir.

Ripple (XRP) toparlanma yolunda

Ripple (XRP), boğalar 19 Mayıs’ta 0,38 dolardan acil desteği başarıyla savunduktan sonra toparlanmaya çalışıyor. Alıcılar şimdi fiyatı 20 günlük EMA’ya (0,47 dolar) itmeye çalışacak. Aşağı eğimli hareketli ortalamalar ve negatif bölgedeki RSI, ayıların üstün olduğunu gösteriyor. Satıcılar, 20 günlük EMA’yı şiddetle savunmaya çalışacaklar. Bu olursa, XRP/USDT çifti genel dirençten düşebilir ve 0,38 dolardan güçlü desteğe gerileyebilir.

Tersine, boğalar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarırsa, kısa vadeli trendde olası bir değişiklik önerebilir. Parite daha sonra 0,50 ila 0,55 dolar arasındaki bölgeye yükselebilir ve bu da büyük bir engel olarak hareket edebilir. Analiste göre aşağı yönde, ayılar, 12 Mayıs gün içi düşüğü 0,33 dolardan olası bir yeniden test için kapıları açmak için fiyatı 0,38 doların altında tutmak ve sürdürmek zorunda kalacak.

ADA/USDT: İşte görülecek seviyeler

Boğalar, son birkaç gün içinde psikolojik seviyeyi 0,50 dolarda başarıyla savundu ve talebin daha düşük seviyelerde olduğunu gösterdi. Alıcılar şimdi Cardano’yu (ADA) 20 günlük EMA’nın (0.60 dolar) üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Başarılı olurlarsa, analiste göre ADA/USDT çifti 0,74 dolarlık kırılma seviyesine bir ralli girişiminde bulunabilir. Ayıların bu seviyede zorlu bir meydan okuma oluşturması muhtemeldir.

Boğalar, 20 günlük EMA’daki sonraki düşüşü durdurursa, rallilerde satıştan düşüşlerde satın almaya doğru bir duygu değişikliği önerecektir. Bu varsayımın aksine, fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse, ayıların rallilerde satış yapmaya devam ettiğini gösterecektir. Ayılar daha sonra fiyatı 0,50 doların altına çekmeye çalışacak ve kritik desteği 0,40 dolardan yeniden test edecek.

SOL/USDT: 37 dolara düşüş görülebilir

Analiste göre boğalar, SOL’u 20 Mayıs’ta düşüşten 47 dolara satın aldı ve Solana’yı (SOL) 20 günlük EMA’ya (61 dolar) doğru itmeye çalışıyor. Ayıların bu seviyeyi agresif bir şekilde savunması bekleniyor. Fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse, SOL/USDT çifti, boğaların düşüşü durdurmaya çalışacağı 47 dolara düşebilir. Bu olursa, parite birkaç gün boyunca 47 ile 60 dolar arasında işlem görebilir.

20 günlük EMA’nın üzerinde bir kırılma ve kapanış, boğaların oyuna geri döndüğünün ilk göstergesi olacak. Parite daha sonra 75 dolardan arıza seviyesine yükselebilir. Alternatif olarak, fiyat düşer ve 47 doların altına düşerse parite 37 dolardaki güçlü desteğe kayabilir.

SHIB için ilham kaynağı olan meme coin DOGE için sırada ne var?

Upadhyay’a göre Dogecoin (DOGE) düşüş trendinde konsolide oluyor. Boğalar, son birkaç gün içinde 0,08 ABD doları desteğini savundu ve fiyatı 0,10 dolardan genel dirence çekmeye çalışıyor. Fiyat 0.10 dolardan düşerse, ayıların bu seviyeyi dirence çevirmeye çalıştığını gösterecektir. Başarılı olurlarsa, DOGE/USDT çifti aralığa bağlı hareketine birkaç gün daha devam edebilir.

Alıcılar, düşüş trendinin zayıfladığını göstermek için fiyatı 0,10 doların üzerine çıkarmak zorunda kalacak. Parite daha sonra 0.12 dolara yükselebilir. Alternatif olarak, fiyat mevcut seviyeden düşerse ve 0,08 doların altına düşerse, parite kritik desteği 0,06 dolardan yeniden test edebilir.

DOT için önemli direnç ve destek seviyeleri hangileri?

Boğalar, Polkadot’u (DOT) genel direncin üzerinde 10.37 dolardan itmeye ve sürdürmeye çalışıyor. Başarılı olurlarsa, fiyat 20 günlük EMA’ya (11,57 dolar) yükselebilir. Alıcılar, kısa vadeli trendde olası bir değişikliği belirtmek için fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmak zorunda kalacaklar. DOT/USDT çifti daha sonra ayıların güçlü bir savunma oluşturabileceği 14 ila 16 dolar arasındaki genel direnç bölgesine yükselebilir.

Bu varsayımın aksine, fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse, eğilimin negatif kaldığını ve traderların rallilerde satış yaptığını gösterecek. Ayılar daha sonra pariteyi 9.22 doların altına çekmeye çalışacak ve önemli desteği 7.30 dolarda yeniden test edecek.

Boğalar, AVAX’ı savunuyor

Avalanche (AVAX), flamanın destek hattından geri teperek boğaların bu seviyeyi agresif bir şekilde savunduğunu gösterdi. Alıcılar şimdi fiyatı flamanın üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Bunu başarırlarsa, AVAX/USDT çifti 20 günlük EMA’ya (39 dolara) yükselebilir. Bu, dikkat edilmesi gereken önemli bir seviyedir çünkü ayıların onu şiddetle savunması beklenir.

Fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse ancak flamaya yeniden girmezse, trendde olası bir değişiklik önerecektir. Alıcılar daha sonra 20 günlük EMA’daki genel engeli aşmaya çalışacak ve pariteyi 51 dolara doğru itecek. Aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 20 günlük EMA’dan düşerse ve destek çizgisinin altına düşerse, ayıların daha yüksek seviyelerde aktif olduğunu gösterecektir. Parite daha sonra 23 dolara kayabilir.

Analist: SHIB için bir sonraki durak 0.00005 dolar olabilir

Analiste göre Shiba Inu (SHIB), 0,000013 dolardan ani direncin üzerine çıkmaya çalışıyor ancak günün mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların ralliyi durdurmaya çalıştığını gösteriyor. Fiyat mevcut seviyeden düşerse, SHIB/USDT çifti 0.000010 ile 0.000014 dolar arasında biraz daha zaman harcayabilir. Bir sonraki trend hareketi, fiyat aralığın üstünde veya altında kırıldıktan sonra başlayabilir.

Alıcılar fiyatı 20 günlük EMA’nın (0.00014 dolar) üzerine çıkarsa, parite 0.000017 dolara kadar bir ralli girişiminde bulunabilir. Bu seviye yine sert bir direnç olarak hareket edebilir. Alternatif olarak, fiyat düşerse ve 0.000010 doların altına düşerse, parite 0.000009 dolara düşebilir. Bu, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviye, çünkü analiste göre eğer kırılırsa bir sonraki durak 0,000005 dolar olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir