Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$68.507
% 2.74
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 68.507
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Eclipse CEO’su Neel Somani Cinsel Suistimal İddiaları Nedeniyle Geçici Olarak Geri Adım Attı

Eclipse

Ethereum katman 2 blok zinciri Eclipse, kurucusu ve CEO’su Neel Somani’nin cinsel suiistimal iddiaları karşısında bir süreliğine kamusal rolünden geri adım atmasıyla bir tartışmaya dahil oldu. Masumiyetini kanıtlamaya kararlı olan Somani, şirket liderliği savunulamaz bir durumla karşı karşıya olduğu için adını temize çıkarma sözü veriyor.

Twitter X üzerinden yapılan son suçlamalara tepki gösteren Somani, hemen yaptığı açıklamada, “Twitter’da bana karşı ciddi iddialar ortaya atıldı. Bu iddialar yanlıştır” dedi. Suçlu olmadığını ancak aynı zamanda durumu büyük bir saygı ve ciddiyetle ele alacağını açıkladı. “Hiçbir kadına tecavüz etmedim ya da cinsel saldırıda bulunmadım” diyerek iddialarla mücadele etme kararlılığını yineledi.

Suçlamaların ciddiyetinin farkında olan Somani, Eclipse’in üst düzey yöneticilerinin kendisinin yokluğunda görevlerini yerine getireceğine ve gerçeği ortaya çıkaracak açık tartışmalara olanak tanıyacağına inanıyordu. Aynı tutum şirket tarafından bir başka X blogunda da tekrarlanarak şirketin dürüstlük ve çalışanları arasında cinsiyet eşitliğine olan bağlılığı teyit edildi.

Somani ve Eclipse’ten konu hakkında defalarca yorum yapmaları istenmesine rağmen, her ikisi de hemen yanıt vermedi, bu da gözlemcilerin daha sonraki gelişmeleri beklemek zorunda kaldığı anlamına geliyordu. Bu gelişme, Eclipse’in Mart ayında Hack VC ve Placeholder’ın öncülük ettiği A Serisi finansman turunda 50 milyon dolar elde ederek toplam sermayesini 65 milyon dolara çıkarmasının ardından geldi. Firma ayrıca geçen yıl Eylül ayında Ethereum Layer 2 Mainnet’ini başlatarak önemli bir dönüm noktasına başarıyla ulaştı.

Eclipse bu sorunlu dönemde yolunu bulurken, endüstri dünyası dikkatle gözlemliyor, beklenti içinde bekliyor ve CEO hakkındaki tüm iddiaların anlaşılmasını diliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Eclipse CEO’su Neel Somani Cinsel Suistimal İddiaları Nedeniyle Geçici Olarak Geri Adım Attı” te bir düşünce

  1. Pingback: Vijay Chetty Görevi Suistimal İddiaları Arasında Eclipse Labs CEO'su Olarak Atandı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir