Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.586
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.586
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Dünyanın en pahalı boşanmaları

Silikon Vadisi girişimcisi ve hayırsever Nicole Shanahan, bu hafta sonu dünyanın en zengin iki adamı Sergey Brin ve Elon Musk arasındaki sürtüşmenin merkezinde yer aldı.Shanahan ve Brin üç yılı aşkın bir süredir evliler, ancak Haziran ayında anlaşmazlık nedeniyle boşanmayı planladıklarını açıkladılar.

Wall Street Journal bu hafta sonu Elon Musk ve Nicole Shanahan’ın evlilik dışı bir ilişki yaşadıklarını iddia etti. Musk iddiayı reddetti.

 

Habere göre Shanahan ve Brin evlilik öncesi anlaşma imzalamışlardı. İkili şu anda 1 milyar doları aşan boşanma şartlarını görüşüyorlar.

Şu anda Stanford Hukuk Bilişimi Merkezi olan CodeX’te avukat ve araştırma görevlisi olan Shanahan, patent sahiplerinin fikri mülkiyet haklarını yönetmelerine ve bunlardan gelir sağlamalarına yardımcı olan Palo Alto merkezli ClearAccessIP’in kurucusu.

ABD’ye yerleşen Çinli bir ailenin kızı olan Shanahan, Washington Puget Sound Üniversitesi’nden mezun oldu ve burada ekonomi, Asya çalışmaları ve Mandarin Çincesi okudu. Hukuk derecesini Santa Clara Üniversitesi’nde alan Shanahan, Singapur Ulusal Üniversitesi’nde değişim öğrencisi olarak çalıştı.

Shanahan 2019’da kendi vakfı Bia-Echo’yu kurdu. Diğer konuların yanı sıra, kadınların daha geç yaşlarda da çocuk sahibi olmalarına yardımcı olan tıbbi teknolojilere erişimini hedefleyen üreme ömrü ve ceza adaleti reformuna 100 milyon dolar vereceğini taahhüt etti.

Shanahan ayrıca, sol eğilimli örgütlerin ve Demokrat siyasi adayların destekçisi olarak biliniyor.

Shanahan, bu ay Puck’a verdiği bir demecinde, “Hayatımı her zaman olduğu gibi sosyal adalete, iklim çözümlerine ve düşünceli, özenli bir demokrasiye dair çalışmalara adayacağım konusunda herkesi temin etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Shanahan-Brin çiftinin ayrılığı ve boşanma koşulları daha önce gerçekleşen yüklü boşanma anlaşmalarını da gündeme getirdi. İşte dünyanın en pahalı boşanmaları…

Jeff-MacKenzie Bezos (2019): 38 milyar dolar 

Alec-Jocelyn Wildenstein (1999): 3,8 milyar dolar  

Rupert Murdoch ve Wendi Deng (2013): 1,8 milyar dolar

Rupert Murdoch ve Anna Maria Torv (1999): 1,7 milyar dolar
Bernie Ecclestone ve Slavica Ecclestone (2009): 1,2 milyar dolar

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir