Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.823
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.823
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Three Arrows Capital, 1 Milyar Dolarlık Varlığı Olduğunu Düşünüyor

İflas eden kripto şirketi Three Arrows Capital (3AC), Temmuz ayı itibarıyla yaklaşık 1 milyar dolarlık varlığı olduğunu tahmin ediyor.

Kripto endüstrisinin çalkantılı döneminde, birçok şirket iflas etmek zorunda kaldı. Kripto paralardan çıkan yüklü miktarda para, projelerin likidite sorunu yaşamasına yol açtı. Kullanıcılarına ve müşterilerine ödeme yapmakta zorlanan şirketler, yeni yöntemler ile hayatta kalmanın yollarını aradı. Ancak iflas, kripto sektörünün korkulu rüyası olmaya devam ediyor. BlockFi, FTX, Alameda gibi şirketler son zamanların iflas edenleri arasında yer alıyor. Tüm bu süreçlerde Three Arrows Capital, Temmuz itibarıyla 1 milyar dolarlık varlığı bulunduğunu tahmin ediyor.

Three Arrows Capital, 3 Milyar Doları Aşan Yükümlülüklere Sahip

İflas eden Three Arrows Capital, 3 milyar dolarlık bir borç yükümlülüğünün altında yeni bir bildirim yaptı. Şirket, Temmuz itibarıyla 1 milyar dolarlık genel kripto varlığı olduğunu belirtti. Ancak bu durum, yükümlülüklerini karşılamıyor.

3AC tasfiye memuru Teneo, itibari para, token, NFT‘ler, girişimler ve diğer yatırımları kapsayan bir varlıktan bahsetti. Ayrıca Teneo,  kripto paraların değişken doğası nedeniyle varlıkların değerinin önemli ölçüde değişebileceğini aktardı.

Alacaklılara bir belge gönderen Teneo, “Genel olarak kripto pazarındaki dalgalanma nedeniyle, şirket tarafından tutulan önemli sayıdaki likit olmayan yatırımlarla birlikte, tasfiye sırasında ne düzeyde iyileşme sağlanacağı şu anda belirsizdir.” dedi.

Belgeye göre bu varlıklar, 37 milyon dolarlık itibari para, 238 milyon dolarlık token‘ler, 22 milyon dolarlık NFT‘ler ve girişim yatırımlardan 502 milyon dolar olarak açıklandı. Ayrıca, 217 milyon dolarlık alt şirket varlıklarından da bahsedildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir