Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.721
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.721
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Donald Trump’ın Ethereum Cüzdanı Var!

donald trump ethereum

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kripto para yatırımcısı olduğu ortaya çıktı. Trump’ın son mali beyanında, 250 bin ila 500 bin dolar arasında Ethereum (ETH) tuttuğu belirtildi.

Trump’ın Ethereum cüzdanının, kendisinin NFT (Non-Fungible Token) koleksiyonu ile bağlantılı olduğu anlaşıldı. Trump, Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra iki NFT koleksiyonu yayınladı. Bu koleksiyonlarda, Trump’ın çeşitli kostümlerle çizilmiş kartları yer alıyordu.

Donald Trump’ın NFT koleksiyonları büyük ilgi gördü. Her bir kart 99 dolara satıldı ve ikincil piyasalarda 150 bin dolara kadar yükseldi. Trump, bu girişimden 298 bin dolarlık lisans ücreti de kazandı.

Trump’ın kripto para yatırımının, 2024’te yeniden başkanlık için aday olma planlarıyla ilgili olabileceği speküle ediliyor. Kripto paralar, seçim kampanyalarını finanse etmek için yeni bir araç olarak görülüyor.


İlginizi Çekebilir: Bugün Kripto Paralarda Son Durum


Trump, geçmişte kripto paralara karşı eleştirel bir tutum sergilemişti. 2019 yılında Twitter’dan yaptığı bir paylaşımda, Bitcoin ve diğer kripto paraların para olmadığını ve değerlerinin havadan geldiğini söylemişti. Ancak son gelişmeler, Trump’ın kripto paralara karşı bakış açısının değişmiş olabileceğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir