Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.006
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.006
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

İşte Bu Banka Kripto Hizmeti Sunmaya Başlayacak!

kripto hizmeti sunan bankalar

Wyoming merkezli “Custodia Bank” isimli banka, yakın gelecekte Bitcoin saklama hizmetleri sunmayı planladığını bildirdi.


▪️ Kripto destekçisi bir banka olan Custodia Bank, müşterilerine ABD hükümetine ait para piyasası fonlarına yönelik hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetlerin ötesinde, Custodia’nın CEO’su Caitlin Long, sektörün düzenleyici eğilimleri ne olursa olsun, düzenlemelere tabi tutulan saklama kuruluşlarının bankaların hala ne kadar önemli bir rol oynadığını vurgulamaktadır.

▪️ Caitlin Long, menkul kıymet işindeki saklama işlevinin bankalar yerine güven kuruluşları veya diğer banka dışı kuruluşlar tarafından yerine getirilmesi gerektiğine dair görüşlerini paylaştı. “Custodia, her zaman bu sektördeki saklama görevinin sonunda bankaların yer alacağına inanmıştır” şeklindeki ifadesiyle de, finansal ekosistemin evrimi ve yenilikçi yaklaşımların değerine dikkat çekmektedir.

▪️ Custodia şu an itibarıyla sadece işletmeler tarafından erişilebilir durumda bulunmakta ve piyasaya adım attıkları süreç “yavaş ve özenli bir şekilde” gerçekleştiği için henüz tüm 50 eyalette kullanıma sunulmamıştır. Bu yaklaşım, hizmetin sağlamlığı ve sürdürülebilirliğini vurgularken, aynı zamanda genişlemeye yönelik gelecekteki planların bir göstergesini sunuyor.

▪️ Şu anki durumda, Custodia, Caitlin Long’un görüşüne göre, Federal Rezerv’in “kaçınma ve örnek olma” çabalarına karşı bir hukuki mücadele içerisindedir. Bu, kripto para endüstrisinde dördü, genel olarak sekiz fintech firmasının Federal Rezerv ile hesap açma girişimlerinin engellendiği bir dönemi yansıtmaktadır.

▪️ Bu tür çatışmalar, finansal inovasyonun geleneksel düzenlemelerle nasıl etkileşime girdiğine dair önemli bir örneğini bizlere sunuyor.


Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir