Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.242
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.242
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Do Kwon, Duruşma Tarihini Mart Ayına Ertelemek İçin Talepte Bulundu!

Do Kwon

Terraform Labs kurucu ortağı olan Do Kwon, duruşma tarihinin ertelenmesi için ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne başvurdu. Kwon, duruşmanın Mart ayına ertelenmesini talep ederken, bu talebin nedeni Karadağ’da yaşadığı iade sorunları olarak gösterildi.

Bu duruma ilişkin olarak, Do Kwon’un hukuk ekibi müvekkilinin duruşmaya kişisel olarak katılma isteğini belirtti. Ancak Kwon’un ABD’ye dönmesi için çoktan izin verilmiş olmasını bekledikleri ifade edildi.

İlginizi Çekebilir: Binance Labs’tan SkyArk Chronicles’a 15 Milyon Dolar Yatırım

Terraform Labs’ın Stabilcoin’i TerraUSD (USTC) ve ilişkili Terra (LUNA) token’ının çöküşüyle bağlantılı olarak, Şubat 2023’te SEC tarafından Kwon’a dolandırıcılık iddiasında bulunulmuş ve milyarlarca dolarlık kripto menkul kıymet düzenlemesinde rol aldığı iddia edilmişti.

Hukuk ekibi, duruşmanın ertelenmesi gerekliliğini kabul ederken, duruşmanın bu ay yapılmayacağını, Mart ayına ertelenebileceğini bildirdi. Bu durum, Kwon’un duruşmaya katılması için gerçekçi bir fırsat sağlayacağı belirtildi.

Bununla birlikte, geçtiğimiz Aralık ayında Karadağ Temyiz Mahkemesi’nin Kwon’un ABD veya Güney Kore’ye iade kararını iptal ettiği bilgisi de paylaşıldı. Bu, ABD ve Güney Koreli yetkililerin, Kwon’un cezasının tamamlanmasının ardından iki ay daha tutulmasını talep ettikleri haberlerin hemen ardından geldi.

Her iki ülke de Kwon’un iade edilmesini talep ediyor veKwon’un her iki ülkede de birden fazla ceza alabileceği yönünde spekülasyonlar artıyor. Kwon, sahte seyahat belgeleriyle Karadağ’dan çıkmaya çalışırken Mart 2023’te tutuklanmıştı. Bu gelişmeler, Kwon ve durumu hakkında önemli bilgiler sunmaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir