Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.535
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.535
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Digital Currency Group, Temettü Ödemelerini Durdurdu

Digital Currency Group

Digital Currency Group hissedarlarına, likiditeyi korumak için bir sonraki duyuruya kadar üç aylık temettü ödemelerini durdurduğunu söyledi.

Digital Currency Group ve alt şirketleri Genesis ve Graysacke, FTX borsasının iflası başvurusu yaptığı sırada yaşanan kargaşada, iflas eden borsada yaklaşık 175 milyon dolar varlığın sıkıştığını açıklamıştı. Ardından Genesis şirketi, FTX ve Three Arrows Capital’in çöküşünün neden olduğu piyasa koşullarını gerekçe göstererek para çekme işlemlerini durdurmuştu.

Genesis firmasının ana Şirketi konumunda olan Digital Currency Group, (DCG) 17 Ocak tarihinde hissedarlarına gönderdiği bir mektupta likiditeyi korumak için bir sonraki duyuruya kadar üç aylık temettü ödemelerini durdurduğunu söyledi.

Şirket mektupta “işletme giderlerini azaltarak ve likiditeyi koruyarak bilançoyu güçlendirmeye”  odaklandıklarını söyledi.

Kısa süre önce, New York Doğu Bölgesi’ndeki federal savcıların DCG ve Genesis arasındaki transferleri incelediğini ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun da bir soruşturma başlattığı bildirdi. Cezai soruşturma, Kasım ayında FTX kripto borsasının çöküşünden önce başladı.

DCG ve Gemini Arasındaki tartışma ilk olarak Genesis şirketinin FTX ve Three Arrows Capital’in çöküşünün neden olduğu piyasa koşullarını gerekçe göstererek para çekme işlemlerini durdurmasıyla başlamış, şirketin Gemini’ye olan 900 milyon dolarlık borcunu ödememesi ile iki şirket arasında tartışmalar yaşanmasına neden olmuştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir