Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.020
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.020
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Davos 2023’te, Kripto ve Blockchain Paneli Kuruldu

Kripto ve Blockchain

İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu’nda (WEF)  kripto ve blockchain teknolojisi hala tartışma konusu.

Her yıl küresel konuları ele almak üzere, çeşitli sektörlerden küresel liderleri ve düşünürleri bir araya getiren Dünya Ekonomik Forumu’nda (WEF), kripto ve blokzincir teknolojisi yine tartışma konusu oldu. Bu yılki zirvede Kripto sektöründeki önemli aktörler kripto teknolojisinin gerçek hayatta nelere fayda sağlayabileceğini kanıtlamak için ayrı bir çaba harcıyor.

7 Ocak’ta düzenlenen “Çığır Açan Teknolojilerin Ortaya Çıkışı” adlı kripto ve blockchain panelinde konuşan panelistler, eğitim öğretimin gelişmekte olan teknolojilerde sürdürülebilirliği sağlamanın kilit yolu olduğunu vurguladılar.

Panelin Odak Noktası Blockchain

Düzenlenen panelde katılımcılar, blockchain teknolojisinin sürdürülebilirliğini iki mercekten inceledi. Bunlardan ilki çevre için enerjinin daha verimli ve sürdürülebilir olması. Diğeri ise Web3 alanındaki proje ve girişimlerin uzun vadeli etkileri.

İş danışmanlığı şirketi Adgetec Corporation’ın CEO’su Mark Mueller-Eberstein, blok zincirinden alınabilecek doğrulama standartlarının sektördeki sürdürülebilirlik uygulamalarında verimliliği ortaya çıkarabileceğine dikkat çekti.

Hedera Vakfı’nın CFO’su ve mali işler sorumlusu Betsabe Botaitis ise, daha sürdürülebilir bir sektörün temeli olarak güven konusuna değindi ve özellikle blok zinciri sektörünün bazen olumsuz bir üne sahip olabileceğini söyledi.

Botaitis sözlerine, gelecek nesiller için sürdürülebilir bir miras bırakmanın sadece zenginlikle ilgili olmadığını, aynı zamanda bu zenginlik için güvenli bir ortama sahip olmanın ve eğitimin şart olduğunu söyleyerek devam etti.

Eğitim, Web3 alanında önemli bir temas noktası olmaya devam ediyor; birçok marka ve girişim teknik gelişmelerin yanı sıra kullanıcıları eğitmeye odaklanıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir