Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.927
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.927
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

DigiFT’nin Çığır Açan Teklifi!

Singapur merkezli DigiFT çığır açan bir teklifini açıkladı: ABD Hazine Bonosu makbuzları üzerinde doğrudan hak taleplerini temsil eden token’lar. Son 24 saat içinde %15 artarak 6,5 milyar dolara ulaşan gerçek dünya varlık token piyasası kapitalizasyonundaki artışla birlikte, DigiFT’in bu hamlesi önemli bir gelişmeye işaret ediyor.

Singapur’un zincir üstü gerçek dünya varlık (RWA) borsası DigiFT tarafından yapılan duyuru, ABD Hazine Bonolarının yeni bir tokenizasyonunu tanıtıyor. Genellikle yerel borsalar dışındaki şirketlerin hisseleri için kullanılan depo makbuzlarına benzer bir yapı benimseyen DigiFT’in yeni tokenları, kullanıcılara AA+ dereceli, kısa vadeli T-Bills’in doğrudan intifa hakkı sahipliğini sağlıyor. Bu yenilik, altta yatan menkul kıymetlerden yasal bir getiri akışı vaat ediyor.

DigiFT, genellikle özel amaçlı araçlara, besleyici fonlara veya türev araçlara bağlı karmaşık yasal düzenlemeler içeren mevcut RWA tokenlerinde yaygın bir karmaşıklığı vurgulamaktadır. Buna karşılık, şirketin depo makbuzu modeli, yatırımcıların kavrayışını geliştirmeyi amaçlayan daha basit bir yasal çerçeve sunmaktadır.

Ayrıca DigiFT, yeni RWA tokeninin çok yönlülüğünü vurgulayarak, stabilcoin ihraççılarına, mevzuata uygun hazine ve nakit yönetimi çözümleri arayan Web3 ürün geliştiricilerine hitap ediyor. Akredite yatırımcılar ve kurumlar, fiat para birimi veya sabit paralar kullanarak yetkili kendi kendine emanet cüzdanları aracılığıyla ürüne erişebilirler.

DigiFT’in mevzuata uygunluğu, Singapur Para Otoritesi web sitesine göre bir Sermaye Piyasası Hizmetleri Lisansına sahip olması ve bir Piyasa Operatörü olarak tanınmasıyla vurgulanmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir