Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.191
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.191
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

DEX Trader Joe, Arbitrum’da Kullanıma Açıldı

Trader Joe

Merkezi olmayan borsa (DEX) Trader Joe, Arbitrum’da ana ağını başlatarak Avalanche ağından sonra ilk defa farklı bir zincirde kullanıma açıldı.

Avalanche’ın hacim olarak en yaygın kullanılan uygulamasından gelen bu adım, kripto protokolleri için önemli bir etmen. Katman 1 blok zincirleri işlemlerde düşüş gördükçe, büyüme ve azalan bir havuzdan daha geniş bir kullanıcı tabanına ulaşma umuduyla birden fazla zincirde faaliyete geçiyorlar.

Trader Joe’nun Pazarlama ve İletişim Lideri Blue, yaptığı açıklamada, Trader Joe’nun güçlü merkezi olmayan finans (DeFi) faaliyetlerine ve beklenen ekosistem büyümesine sahip diğer zincirlere genişlemeye devam etmeyi planladığını söyledi.

Blue, DEX’in amacının, Uniswap V3’ten bu yana bu türden en büyük yenilik olan yeni Otomatik Piyasa Yapıcı (AMM) modelinin kullanımını artırmak olduğunu iddia etti. DeFiLlama’ya göre Uniswap V3 şu anda tüm DEX’ler arasında en yüksek kümülatif işlem hacmine sahip.

Her ikisi de Ethereum üzerine inşa edilen ve güvenlik özelliklerini miras alan Katman 2’ler olan Arbitrum ve Optimism, bu yıl işlem sayısında istikrarlı bir büyüme gördü. Bu arada, Katman 1 blok zincirlerinde aynı zaman diliminde bir düşüş görüldü.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir