Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.628
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.628
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Devasa Balinaların Çantası MANA ve Bu Altcoinler ile Dolu!

WhaleStats tarafından izlenen en büyük 1.000 Ethereum balinası Shiba Inu (SHIB) başta olmak üzere 10 altcoin projesini her fırsatta satın alıyor. Bu yazıda, dev cüzdanların portföyüne ve MANA, FTT ve GALA dışında sahip olduğu kripto para birimlerine göz atıyoruz.

Altcoin balinaları MANA,SHIB ve bu 8 altcoin projesini biriktiriyor

Piyasa değerine göre en büyük ikinci meme kripto Shiba Inu (SHIB), zaman zaman FTT tarafından geride bırakılsa da genellikle dolar cinsinde balinaların en büyük birikimi. En büyük 1.000 Ethereum balinasının toplam portföyünün %22,79’i SHIB’den oluşuyor ve bu 2 milyar doları aşıyor. İkinci sırada, cüzdanların %14,7’sine hükmeden FTX borsasının kripto para birimi FTT var. Mevcut piyasa düşüşünde balinaların bir miktar FTT token’i sattığını gördük. İlerleyen sıralar, USD Coin (USDC) ve Tether (USDT) ile stablecoin’lere ayrılıyor. Bu kripto para birimleri çoğu zaman listenin ilk 5’inde yer almaktadır ve nadiren bu konumdan men edilirler. USDC ve USDT sırasıyla balina cüzdanlarının %11,68 ve %6,46’sını kaplıyor.

Balina cüzdanlarının %5,89’luk bir kısmı da diğer altcoin projelerine ayrılıyor. BEST ve OKB, 300 milyon doları aşkın fiat pozisyonuyla listenin 6 ve 7.sıralarında yer alıyor. Kripto para borsaları yoğun işlem saatlerinde likidite sağlamak için bu kriptoları yüklü miktarlarda transfer edebilir. Listenin göze çarpan bir diğer token’i Decentraland (MANA). Metaverse coin 279 dolar ile balina cüzdanlarının %2,77’sini kaplıyor. Crypto.com borsasının kripto para birimi CRO ise 9.sırada. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, borsa artık CRO token’in “Cronos” olarak adlandıracağını açıkladı. Bunun yanına, Binance Smart Chain’in artık “BNB Chain” olarak anılacağını ekleyebiliriz. Listenin son sırasında Gala Games platformunun işlevsel token’i GALA yer alıyor. Değindiğimiz kriptolarla birlikte liste aşağıdaki token’lerden oluşuyor.

  1. Shiba Inu (SHIB)
  2. FTX Token (FTT)
  3. USD Coin (USDC)
  4. Tether (USDT)
  5. Diğer token’ler
  6. Bitpanda Token (BEST)
  7. OKEx Token (OKB)
  8. Decentraland (MANA)
  9. Crypto.com (CRO)
  10. Gala Games (GALA)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir