Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.055
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.055
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

DeFi Platformu Pendle, TVL’de 1 Milya Dolara Yaklaştı!

Pendle

Getiri sunan, merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformu olan Pendle, DeFiLlama verilerine göre toplam kilitli değer (TVL) olarak yaklaşık 1 milyar dolara yükseldi. Bu dikkate değer dönüm noktası, özellikle piyasanın likit yeniden alım tokenları için daha fazla yol aradığı bir dönemde, son altı ayda tanık olunan ilgi artışından kaynaklanıyor.

DeFi Platformu Pendle 1 Milyar $ TVL’yi Aştı

Bir fiyat keşif aracı olarak çalışan Pendle, DeFi yatırımlarını yenilikçi bir şekilde ana tokenlar (PT’ler) ve getiri tokenleri (YT’ler) olarak ayırıyor. Bu çerçeve, gelecekteki getirilerin ve temel varlıkların açık piyasada alım satımını kolaylaştırır, böylece yatırımcıların gelecekteki getiri oranları üzerinde spekülasyon yapma ve bunları güvence altına alma yetkisini verir.

Pendle ile ilişkili bir geliştirici olan RightSide, Telegram’da yapılan bir röportajda, platformun son zamanlardaki büyümesini öncelikle Liquid Retakeing Token’lara (LRT’ler) artan ilgiye bağladı. Likit yeniden alım token finansmanı (LRTFi), DeFi içerisinde gelişen bir segmenti temsil ediyor ve LRT’lerin ihracı yoluyla stake edilen varlıkların likiditesini sağlıyor. Bu mekanizma, kullanıcıların orijinal varlıkları ağ güvenliği amacıyla kilitli kalırken ödül kazanmalarına olanak tanır.

Dahası, Pendle’ın genişlemesi yakın zamanda BNB zincirine ve gerçek dünya varlıklarına (RWA) yönelik desteği de içerecek şekilde genişletildi ve daha geniş bir kullanıcı yelpazesi için çok yönlülüğünü ve çekiciliğini artırdı. Aynı Telegram röportajında ​​Pendle’ın ifadesiyle, “Pendle, LRTfi’nin ilk öncülerinden biri ve kullanıcılara EigenLayer getirileri ve puanları hakkında spekülasyon yapmaları için benzersiz bir teklif sunuyor.” Bu, Pendle’ın yeniliğe olan bağlılığının ve gelişen DeFi ortamında öncü konumunun altını çiziyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir