Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.660
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.660
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Satın Almak İçin Çok mu Geç?

bitcoin almak için geç mi

Son birkaç gündür Bitcoin yükseliş sinyalleri veriyor. Bitcoin satın almak için çok mu geç?

Analistler Bitcoin Satın Almak İçin Çok Geç Olmadığını Açıklıyor

Bitcoin (BTC) Ocak ortasından bu yana ilk kez 45 bin sınırını aştı ve şu anda 46 bin seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Bu artış piyasaya iyimserlik aşıladı ve bazı trader’lar 50.000 dönüm noktasına doğru potansiyel bir ilerlemeyi bekliyor.

Yakın zamanda yapılan bir canlı yayında The Chart Guys Kurucusu ve CEO’su Dan McDermitt, bu rallinin sonuçlarını tartışmak üzere Scott Melker’a katıldı. McDermitt, günlük grafikte yaklaşık iki hafta süren yatay bir hareket periyoduna dikkat çekerek yükseliş eğilimini dile getirdi. Aylardır gözlemlenen en dar aralık olan bu dar aralığın, ister yükseliş ister düşüş olsun, artan hacim ve volatilitenin eşlik ettiği yakın bir kırılmaya işaret ettiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir: Binance’te Altcoin Nasıl Alınır?

Önceki örneklerle karşılaştırıldığında yükseliş eğiliminin daha az devam etme ihtimaline rağmen McDermitt, bu tür anlarda fırsatları yakalamanın önemini vurguladı. Özellikle rallinin sürdürülmesine yardımcı olan “altın cebe” doğru son zamanlardaki geri çekilme göz önüne alındığında, dar aralık kıran boğa senaryoları sırasında yatırım yapmanın önemini vurguluyor.

McDermitt, Bitcoin son zamanların en yüksek seviyelerini hemen geçemese bile, piyasanın muhtemelen son düşük seviye olan 38.500 $’a kıyasla yeni bir haftalık daha düşük bir seviye oluşturacağını ve bu durumun yükseliş eğilimindeki yatırımcılar için avantajlı bir pozisyon sağlayacağını öne sürdü.

İleriye dönük olarak McDermitt, piyasanın gidişatını belirlemede önümüzdeki haftadan bir buçuk haftaya kadar olan sürenin öneminin altını çizdi. 12 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) önemli bir gösterge olduğunu vurguladı ve boğalar testler sırasında bu seviyeyi koruduğu sürece piyasanın istikrarlı kalacağını belirtti.

McDermitt ayrıca piyasa olasılıklarını değerlendirmek için işlem hacmini izlemenin önemini vurguladı. Özellikle Coinbase’deki ve borsada işlem gören fon (ETF) faaliyetleri bağlamındaki son hacim trendlerine dikkat çekildi. Hacim son zamanlarda artışlar görse de, son birkaç haftadır genel olarak düşüş eğilimi gösterdi.

Sizde bitcoin satın almak istersiniz bu link üzerinden hesap açabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir