Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.701
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.701
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’te Altcoin Nasıl Alınır?

Bu yazımızda Dünya’nın en büyük kripto borsası olan Binance’te nasıl altcoin alabileceğimizi eğitim rehberimizde öğreneceğiz.

Binance’te altcoin alabilmek için öncelikle bir Binance hesabına sahip olmamız gerekiyor. Kayıt olmak bir buraya tıklayarak Coin Mühendisi komisyon indirimli bir şekilde kayıt olabilirsiniz.

Hesabımızı başarılı bir şekilde kurduktan sonra eğer Türk lirası ile yatırım yapacaksak ilgili rehber yazımızdan hem Binance Tr’ye nasıl kayıt olunup para yatırma işlemini hem de Binance’e nasıl para aktarılır yazımızdan detaylı bilgiler edinerek paranızı yatırabilirsiniz.

Para yatırma işlemlerini başarılı bir şekilde yaptıktan sonra Binance hesabımıza girip alım-satım butonuna tıklıyoruz.

Hemen bizi alım satım sayfasına yönlendirecektir. Daha sonra buradan istediğimiz altcoin’i seçiyoruz ve Al butonuna tıklıyoruz.

Daha sonra bakiyemizden istediğimiz miktarı istediğimiz fiyattan limit emiri giriyoruz ya da paramızın %25, 50, 75, 100’ü ile aşağıda bulunan barlardan miktarı girebiliriz.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Piyasa Emri İle Alım Satım

Piyasa emri ile alım satım yaparken hemen ilgili görselde piyasa emri ile al’ı seçiyoruz. Eğer piyasa emri ile alım satım yapacaksak o anki fiyat ne ise borsa bizler için anlık alımı gerçekleştirecektir.

Böylelikle ilk eğitim serimizde Binance borsasından altcoin’imizi başarılı bir şekilde alımı yapmış olduk.

Bu eğitim serimizin devamını Coin Mühendisi blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir