Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.948
% 2.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.948
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

CZ, Yeni Eğitim Platformu ‘Giggle Academy’yi Duyurdu

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın eski CEO’su Changpeng Zhao, bilinen adıyla CZ, “Giggle Academy” adlı yeni girişimini duyurdu.

Kasım ayında Binance CEO’luğundan ayrılan CZ, pazartesi günü yeni eğitim projesinin lansmanını duyurdu.

Kripto alanıyla bağlantısı olmayan Giggle Academy, “adaptif ve kişiselleştirilmiş müfredat” ile 1. sınıftan 12. sınıfa kadar temel eğitim vermeyi hedefliyor. Akademinin konsept belgesine göre, Giggle temel eğitime erişimi olmayanlara hitap etmek istiyor.

Müfredat, temel derslerin yanı sıra blockchain, finans, yapay zeka (YZ) ve duygusal zeka (EQ) gibi geleneksel okullarda öğretilmeyen dersleri de içeriyor.

Ayrıca CZ, Twitter hesabından Giggle ekibinin personel aradığını ve seçilen adayların doğrudan CZ liderliğinde çalışma fırsatı yakalayabileceğini duyurdu. Giggle Academy şu anda dijital içerik oluşturabilecek öğretmenler arıyor.

CZ, lansman sırasında yeni projenin herhangi bir token arzı içermediğini ve tamamen kripto ile ilgili olmayan bir proje olduğunu vurguladı.

“Yeni bir proje başlatılıyor. Hayır, hayır yeni token yok. Eğitim projesi.”

Şaşırtıcı bir şekilde, platformdaki tüm kurslar tamamen ücretsiz ve tüm dersler online olarak işleniyor.

CZ’nin Mahkemesi Nisan’da

İlk olarak şubat ayında planlanan CZ’nin cezası 30 Nisan’a ertelendi. Ancak, 24 Kasım tarihli bir dosyaya göre yetkililer, daha önce öngörülenlerden daha ağır bir ceza ile karşı karşıya kalabileceğini belirtti.

Eski ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu yetkilisi John Reed Stark’a göre, CZ 12-18 ay hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir.

Geçen hafta, güncellenen kefalet anlaşması uyarınca CZ’ye Kanada pasaportunu teslim etme emri verildi. Mahkeme belgelerine göre, tüm geçerli ve süresi dolmuş pasaportları ve seyahat belgelerini avukatına teslim etmesi emredildi. Ayrıca başka bir ülkeden yeni pasaport başvurusunda da bulunması yasaklandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir