Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.670
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.670
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

CryptoGPT Hesapları Twitter’da Trend Oldu

CryptoGPT

Son zamanlarda, “CryptoGPT” adı verilen bir kripto tokenı ve bununla ilişkili bir dizi Twitter hesabı ortaya çıktı.

Bu hesapların birçoğu projeyi, kullanıcıların verilerinden yapay zeka ile para kazanmak için blok zincirini kullanmalarına izin vermek amacıyla Ethereum tabanlı bir proje olarak tanımlıyor.

CryptoGPT adına açılan bir çok twitter hesabı ile proje trend oldu. Proje adını taşıyan hesaplar büyük olasılıkla sahte çekilişler ve airdroplar sunmakta.

Projenin, merkezi olmayan uygulama geliştiricilerini çekmeyi amaçladığı ve GPT tokenlerini bu DApp’lerin kullanımından elde edilen anonim kullanıcı verileri için ödeme olarak sunacağı iddia ediliyor.

Ancak, bu proje doğrudan ChatGPT AI sohbet robotu ile ilişkili değil. PeckShield adlı bir blockchain analiz firması, bu yılın başlarında ChatGPT ve Bing AI ile ilgili olduğu iddia edilen birkaç “pump and dump” token hakkında uyarıda bulunmaktaydı.

CryptoGPT tokenı, bazı kripto borsalarından da destek almakta. Bitfinex, CryptoGPT’nin yerel GPT tokenini listeleyeceğini duyurdu ve projeyi, kullanıcılara anonim olarak verilerini paylaşmaları için kripto kazanma fırsatı sunmayı amaçlayan bir proje olarak tanımlamakta. GPT tokenini listeleyeceği bildirilen diğer borsalar arasında PancakeSwap, ByBit, Gate, MEXC ve Bitget yer alıyor.

Ancak, bu alanda birçok dolandırıcılık vakası yaşandığı için, yatırımcıların öncelikle projeleri ve ilgili tokenları iyi araştırmaları ve dikkatli olmaları önerilmektedir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version