Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.300
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.300
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Crypto.com CEO’su Bitcoin Düzeltmesi için Sağlıklı Dedi

Bitcoin

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz yıla göre %150’den fazla arttı ve Crypto.com CEO’su, yeni spot borsada işlem gören fonlara yapılan girişlerin öncelikle en önde gelen kripto para biriminin yükselişine yol açtığına inanıyor.

Ayrıca muhtemelen son döngünün Aralık 2020 veya Ocak 2021 aşamasında olduğumuzu ve mevcut fiyat düzeltmesinin “sağlıklı” olduğunu düşünüyor.

CNBC’nin Squawk Box’ına konuşan Kris Marzsalek, Bitcoin’in yükseliş eğiliminin “ağırlıklı olarak Bitcoin ETF’lerinden gelen akışlardan kaynaklandığına” olan inancını paylaştı.

Ve sözlerine şunları ekledi; “Bu çok başarılı bir ürün. Arz sıkıntısı var, bunun fiyata yansıması gerekiyor.”

Gerçekten de, yeni spot bitcoin ETF ürünlerinin başarısı, daha geniş kripto endüstrisinin hem içindeki hem de dışındaki uzmanlar arasında tartışmaya hiç açık değil. Sadece 12 Mart’ta net spot bitcoin ETF girişleri 1 milyar doların üzerine çıktı.

Fiyat Düzeltmesi Sağlıklı

Bitcoin 73.000 doların üzerindeki tüm zamanların en yüksek seviyelerinden kabaca 65.000 dolara düştüğü mevcut düzeltme sorulduğunda Marzsalek, “bunun sistemde biriken kaldıracın bir kısmını ortadan kaldıran sağlıklı bir hareket olduğuna” inandığını söyledi.

Crypto.com’un CEO’su, “Kaçınmak istediğimiz şey ani süper agresif artışlardır” dedi. “Sektöre, Bitcoin’e ve diğer madeni paralara istikrarlı bir giriş görmeyi gerçekten istiyoruz; bu da bize yaklaşık 12 ila 18 aylık bir süreç sağlayacak.” Dedi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version