Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$61.775
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.775
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Crypto.com CEO’su: Bitcoin Değeri Yarılanmadan Önce Düşebilir Fakat…

Kris Marszalek Crypto.com CEO, Bitcoin Yarılanması

Crypto.com borsasının CEO’suna göre bitcoin yarılanması yaklaştıkça bitcoin satışı artabilir, ancak etkinlik uzun vadede en büyük dijital varlığın fiyatını artırması bekleniyor.

Bitcoin yarılanması, yeni bitcoin arzını sınırlar ve Nisan ayının 20’si civarında beklenir. Tarih boyunca, fiyatlar için bir avantaj olmuştur ancak bitcoinin mart ayı ortalarında rekor seviyeye ulaşması göz önüne alındığında, bir tekrar olasılığı düşük görünmekte.

Crypto.com’un CEO’su Kris Marszalek, Salı günü Bloomberg’e verdiği bir röportajda “Bu tarihe yaklaştıkça, ‘haberi alıp sat’ işlemine bağlı olarak bazı satışlar olabilir” diye belirtti. Uzun vadede, bitcoin yarılanması “önemli bir fark” yaratacak dedi ve piyasalar için “olumlu bir gelişme” olduğunu ifade etti.

Bitcoin, %1,5 düşüşle 62,180 dolara geriledi. Üç aylık spot-Bitcoin borsa yatırım fonlarına girişler, token’ın geçen ay 73,798 dolara ulaşmasına yardımcı oldu. Marszalek, bir açıklamasında, “Bitcoin yarılanmasını takip eden altı ay içinde oldukça güzel bir hareket bekliyorum,” dedi.

Bitcoin Yarılanması (Halving) Nedir?

Yarılanma, günlük olarak Bitcoin alabilecekleri miktarı 900’den 450’ye düşürecektir. Madenciler, ultra hızlı bilgisayarlarda matematik bulmacalarını çözerek bir ödül için yarışırlar. Crypto.com’un durumuyla ilgili tahminlerde bulunan Marszalek, dijital varlık borsasının dikkatlice işe aldığını ve “birkaç yüz” fırsatı olduğunu belirtti. Marszalek, platformun genişlemesini uzun vadeli bir strateji olarak tanımladı. Bu ayın ilerleyen zamanlarında, Crypto.com, Güney Koreli perakende müşterilere hizmet vermeye başlayacak. Crypto.com, en büyük dijital varlık borsalarından biridir. CoinGecko’ya göre, platformdaki ticaret faaliyeti son 24 saatte 1.5 milyar doları aşmıştır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir